CRNO-BELI UŽAS: Partizan ostaje bez najboljeg?! Posle Belića i Ilića, još devetorica prvotimaca napuštaju Humsku?

Autor: P. Z.

Sport

06.02.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" u velikim problemima.

CRNO-BELI UŽAS: Partizan ostaje bez najboljeg?! Posle Belića i Ilića, još devetorica prvotimaca napuštaju Humsku?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana imaju iza sebe turbulentni prvi deo sezone, u kom su se na početku obrukali u Evropi, a na kraju su uspeli da se okite jesenjom titulom u Superligi Srbije.

Izabranike Igora Duljaja na proleće očekuje velika borba za pehar državnog prvaka, a potom na leto nove evropske kvalifikacije, u kojima će crno-beli pokušati da poprave utisak u odnosu na 12 meseci ranije.

Ipak, u ovom trenutku se ne može napraviti skica startne postave za evropske kvalifikacije, pošto u redovima crno-belih čak devetorici igrača ističu ugovori u junu.

Godinama unazad, jedan od najboljih igrača "parnog valjka" svakako je Bibars Natho, ali iskusni Izraelac je prvi u redu igrača koji na kraju sezone ostaju bez ugovora i ukoliko uprava ne odreaguje na vreme, grobari bi mogli da ostanu bez svog miljenika.

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho

Osim Nathu, ugovor ističe još jednom standardnom prvotimcu, Kvinsiju Menigu. Takođe, kraju ugovora se bliže i pouzdani igrači koji nešto ređe ove sezone dobijaju šansu - Siniša Saničanin, Nemanja Stevanović, Danilo Pantić i Andrija Pavlović.

Pored njih, bez ugovora bi u junu mogli da ostanu i povratnici sa pozajmica Nikola Lakčević i Marko Brnović, dok je na Denil Kastiljo iz Šahtjora u Humsku stigao na pozajmicu koja takođe ističe u junu. Naravno, postoji šansa da Partizan otkupi Ekvadorca, ali isto tako je moguće i da se on vrati u Ukrajinu, pa da bude još jedan u nizu igrača koje će crno-beli morati na leto da zamene.

Kada se na sve to dodaju januarski odlasci Kristijana Belića i Mihajla Ilića, dolazi se do brojke od 11 igrača, pa bi Partizan od leta mogao da igra sa potpuno novim timom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
NESA

06.02.2024 19:28

sve to sto ste nabrojali moze odmah da ide jer nevrede nista pa cak i Natko ,pa on nemoze da igra vecito.

Odgovori 17 0
Gagi

07.02.2024 15:06

I šta je tu užas. Neka idu da se i kod nas nešto lepo desi.