NESTALO NOVOROĐENČE IZ PORODILIŠTA! Policija na nogama!

Autor:

Svet

01.03.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se navodno odlučio na ovaj korak iz straha da im neće biti dozvoljeno da odvedu bebu sa sobom i da će izgubiti starateljstvo nad sinom.

NESTALO NOVOROĐENČE IZ PORODILIŠTA! Policija na nogama!

Foto: RINA

Bebe u porodilištu

Policija u Italiji je u potrazi za majkom koja je u sredu, 28. februara, odvela novorođenče iz bolnice bez saglasnosti lekara. Incident se dogodio u bolnici Santa Kjara u Pizi, gde su roditelji izveli bebu bez odobrenja medicinskog osoblja.


Par je bez dozvole lekara odveo dete iz bolnice, iskoristivši trenutak kada nije bilo nikog u sobi. Otac je zatim odvezao bebu na biciklu koja se nalazila ispred bolnice. Iako je otac deteta pronađen istog dana uveče, majka i dete još uvek nisu locirani.

Prema informacijama koje su procurile, par je preduzeo ovaj korak iz straha da im neće biti dozvoljeno da odvedu bebu sa sobom i da će izgubiti starateljstvo nad sinom. Ova situacija je takođe prijavljena tužilaštvu za maloletnike, a policija intenzivno traga za majkom i bebom.


S obzirom da je žena poreklom sa Sardinije, postoji sumnja da bi mogla da se uputi u tom smeru. Zbog toga su upozorene i službe zadužene za prevoz avionom ili trajektom. Takođe, gradska železnička stanica je pod stalnim nadzorom dok policija nastavlja intenzivnu potragu.

Podsećamo, region je danas potresla vest da je u Sarajevu iznenada preminula tromesečna beba. 

U Domu za decu bez roditeljskog staranja Sarajevo na Bjelavama, dogodila se iznenadna smrt tromesečne bebe, što je izazvalo veliku zabrinutost i pokrenulo istragu nadležnih organa. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading