"ŽELJKO OBRADOVIĆ JEDAN JE OD NAS": Trener Partizana dobio neviđene ovacije navijača, posvetili mu i transparent! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tribinama je više od 20.000 grobara.

"ŽELJKO OBRADOVIĆ JEDAN JE OD NAS": Trener Partizana dobio neviđene ovacije navijača, posvetili mu i transparent! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, dobio je ogromne ovacije i podršku navijača uoči meča koji njegovi izabranici igraju protiv Efesa večeras u Evroligi.

Na tribinama je više od 20.000 navijača, a grobari su priredili omaž svom treneru i miljeniku. Među najvatrenijim pristalicama crno-belih osvanuo je transparent "Željko Obradović jedan je od nas", dok su zajedno sa ostalim saborcima neumorno klicali poplulanom Žocu. Skandiranje je trajalo nekoliko minuta.

Obradović je uoči meča sa turskim klubom rekao sledeće:

- Igraćemo protiv tima, koji je sa novim trenerom i imali su odlične rezultate u poslednje vreme, sem finala Kupa, koji su izgubili protiv Fenerbahčea. Očigledno da su igrači dobili nove uloge i da je čovek koji je dugo godina bio pomoćni trener, da veruje igračima koji su tu godinama. U odnosu na prvu utakmicu, roster je promenjen, neki igrači su se oporavili i oni igraju veoma dobro. Njihov kvalitet je svima veoma dobro poznat. Za nas je važno da smo okupili igrače u nedelju, da su se reprezentativci Srbije priključili danas. Da iskoristim priliku i čestitam na pobedama u kvalifikacijama. Odradili su jedan trening, to je nešto što je za nas bilo bitno. Radili su na veoma dobar način, posvećen i sa željom da odigramo dobro utakmicu.

Imao je poruku za navijače.

- Navijači Partizana su poznati po tome da će uvek dati podršku. Moram iskoristiti priliku da ih zamolim da podrže tim i igrače i da mi iz te energije, iz onoga što daju timu, da dođemo do dobrih rezultata. Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi mi ostali smo prolazni, dolaziće novi ljudi, ali ono što je snaga Partizana to su ovi ljudi. Ako možda to nekom nije jasno do sada evo da kažem, svi smo mi zamenljivi i ovaj će klub postojati bez nas, ali oni su ta snaga, jer su najbolji navijači na svetu - kaže Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading