RELJA RASPLAKAO VESNU ZMIJANAC: Mislila sam da više ne može da me dotakne...

Autor:

Zabava

29.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila koliko ju je pogodila Reljina pesma!

RELJA RASPLAKAO VESNU ZMIJANAC: Mislila sam da više ne može da me dotakne...

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Slavna Vesna Zmijanac je na muzičkoj sceni preko četiri decenije, a jedan od njenih najvećih hitova je pesma "Kad zamirišu jorgovani". Nedavno je na 52. FEST-u veliku pažnju privukao film "Jorgovani", koji je inspirisan ovom numerom, a Vesna je otkrila kako se oseća povodom ovoga.

- Drago mi je da eto to Jorgovani ulaze u legendu, definitivno. Ja sam trebala sinoć da budem na premijeri, ali nešto nisam mogla. Poželala sam im sreću da to prođe taman onako koliko su Jorgovani veliki hit - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

Kako je otkrila, poslednja numera zeta Relje Popovića, pesma "Sve si znala" dovela ju je do suza.

- Ja sam se zaludela njegovom poslednjom baladom. Odvalila me od života! Mnogo dobra pesma. Ja sam mislila da više ne može ni jedna pesma da me dotakne i da sam ja sa tim završila. Rekla sam da mu: Da mi napraviš pod hitno pesmu. On mi kaže: "Šta to pričaš, zar da te brukam?" On mene da bruka?! - ispričala je Vesna, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: Foto Dušan Milenković

Relja Popović

U jednom od intervjua pevačica je izjavila da joj je žao što nije šoumen poput Lepe Brene. Kako kaže, ona je karijeru gradila na težim pesmama, dok je kod Brene sve prolazilo u veselju:

- Pa, nedostaje mi to što ona ima, zato što je ona imala i takve pesme i takvo ponašanje. Svi oni zajedno su se zezali. Njima je život prošao u veselju stvarno. A ja sam se namučila sa teškim pesmama, ozbiljnim pesmama, tako da je velika razlike između nas. Njima je u svakom slučaju sve bilo lakše. Baš onako veselo im je bilo.

Vesna je otkrila i da je njen favorit na "Pesmi za Evroviziju" Anđela Ignjatović Breskvica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading