OVO JE PRAVO LICE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Otkriveno kakva je pevačica MAJKA!

Autor:

Zabava

29.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijin polubrat otkrio kako se pevačica snašla u ulozi majke!

OVO JE PRAVO LICE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Otkriveno kakva je pevačica MAJKA!

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic, Shutterstock

Popularna pevačica Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka, kada je surogat majka na svet donela malog Marija. Sada se ogalsio Marijin polubrat Danijel Pavlović, koji je otkrio kako se ona snašla u ulozi majke.

- Video sam Marijinu bebu. Marija je kao med i mleko. Mali je super, raste, lep je, ona ga ljulja, peva mu, spava tu pored nje, on je sada mezimče svih nas. Marija se odlično snašla, hladna voda - rekao je Danijel.

Republika

Foto: pexels.com, ST/Vladimir Lukić,ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović i Danijel Pavlović

Zatim je prokomentarisao zašto je odlučio da se bavi autorskim radom i izađe iz pevačkih voda.

- I kad sam počeo da pevam, ja sam u to ušao, jer sam želeo da se bavim autorskim radom, to me loži. I ranije sam se bavio pisanjem i uporedo pevao, nikada nisam voleo da radim svirke ne volim te gužve, kad mi neko za vratom dahće za vratom. Volim ja ljude, ali svako nešto traži, kaže, pustite me ljudi - rekao je Danijel za "Moj dan, blic dan".

Inače, Marija je tek tokom školovanja saznala da ima polubrata, Danijela Pavlovića. Govoreći nedavno o njemu, kog je njen otac Rajko dobio u jednoj vanbračnoj vezi, objasnila je kako se to dogodilo i da ju je o cvemu na kraju baka informisala - Rajkova majka.

Republika

Foto: youtube.com

Danijel Pavlović

Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno i, po meni, je to pošteno - počela je bila Marija u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se prikazuje na televiziji „Blic", pa je potom nastavila o tome kako je istog momenta postala i njegov veliki zaštitnik.

Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, snagu, sva moja krila – naglasila je Šerifovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading