MARIJA ŠERIFOVIĆ BESNA KAO RIS ZBOG VERICE, NE ŽELI DA JOJ SE MEŠA U VASPITAVANJE SINA: Lupila šakom o sto, pa porodici saopštila odluku!

Autor:

Zabava

26.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Šerifović je napala ćerku Mariju zbog njene najnovije odluke.

MARIJA ŠERIFOVIĆ BESNA KAO RIS ZBOG VERICE, NE ŽELI DA JOJ SE MEŠA U VASPITAVANJE SINA: Lupila šakom o sto, pa porodici saopštila odluku!

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović se ne odvaja od sina otkako je postala majka, a veliku pomoć ima i od svoje majke Verice. Međutim, njih dve umeju često da se raspravljaju oko različitih stavova kada je vaspitavanje i negovanje bebe u pitanju, pa su tako nedavno imale čarku zbog kršenja Marijinog sina.

Naime, Marija još uvek nije za to da krsti sina, jer želi da on malo odraste, pa da sam odluči da li to želi ili nhe, a Verica je veoma striktna da dete mora da se krsti:

Republika

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic, Shutterstock

Marija Šerifović

 

- Marija se našalila sa Vericom i rekla da neće da krsti sina, jer on kad poraste može sam da odluči da li želi da bude kršten. Verica je poludela kada je to čula, rekla je Mariji da mora da krsti bebu i da je normalno da će dete biti pravoslavac, jer mu je majka te vere. Rekla je, onako besno, da sada mora da bude kršten, a kasnije kad poraste, neka menja veru ako bude želeo. Marija je opet naglasila majci da će biti onako kako ona bude želela i da se bez razloga sada svađaju.Verica svaki dan pita Mariju kada će krštenje, a Marija joj je u jednom momentu rekla da će lično zvati sveštenika i zakazati krštenje. Mariji je sve to smešno, kada vidi koliko je Verici to bitno, pa joj je rekla da je beba još mala i da ima vremena za krštenje - govori za Star izvor blizak njima, pa dodaje:

- Verica mnogo pomaže Mariji, ali se mnogo i svađaju, jer Verica ima jednu viziju, a Marija drugu - završava izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading