DEČKO MILICE TODOROVIĆ JURIO POLA ESTRADE: Pevačica saznala koje njene koleginice je muvao, stižu DOKAZI da je i sada vara!

Autor:

Zabava

26.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Milice Todorović po svaku cenu želi da bude deo javnog sveta, pa je jurio mnoge estradne ličnosti.

DEČKO MILICE TODOROVIĆ JURIO POLA ESTRADE: Pevačica saznala koje njene koleginice je muvao, stižu DOKAZI da je i sada vara!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Pevačica Milica Todorović ne krije koliko je srećna i zaljubljena od kada je javno obelodanila da je u vezi sa manekenom Lazarom Granićem. Međutim, njoj je jako zasmetalo što su neke koleginice počele da pričaju kako je njen momak muvao i njih, te da je oduvek jurio javne ličnosti, kako bi bio u medijima.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Milica Todorović i Lazar Granić

 

- Besna je što se priča kako je on želeo da uđe u rijaliti i kako je muvao javne ličnosti, ispada da je sa njom, samo kako bi bio u medijima. Milica je sa njim otvoreno popričala, pitala ga šta je od toga tačno i objasnila mu da ne želi da ih ljudi tako komentarišu, kako bi bilo dobro da se na javnim dešavanjima ne pojavljuju zajedno, da ne bi ispalo kako on samo želi popularnost. Lazar je rekao da mu smeta što se komentariše kako je on sa njom samo iz koristi, jer ga navodno javni život uopšte ne zanima - govori za Star izvor blizak pevačici.

- Lazar inače živi i radi u Emiratima, ali je boravak u Beogradu produžio zbog Milice. Svaki dan je iznenađuje nečim i jako im je lepo, samo je Milici zaista zasmetalo što su neke njene koleginice pustile priču da ih je Lazar jurio. Da se razumemo, Lazar tetovira obrve i mnoge poznate dame su bile kod njega, ali to ne znači da ih je muvao. Neke govore i da će joj dokazati da je Lazar vara - nastavlja izvor za Star, a pevačica se na ovu temu nije oglasila ni dan-danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
смислов

26.02.2024 14:44

Још да сазнамо шта ради у Емиратима а није лекар, инжењер, менаџер.....Ах да овај је манекен ,знамо шта ради....