VAGONI SA FOSFORNOM KISELINOM ISKOČILI IZ ŠINA U RUMI: Vatrogasci i policija na terenu

Autor:

Hronika

26.02.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskočila su četiri vagona koja prevoze fosfornu kiselinu.

VAGONI SA FOSFORNOM KISELINOM ISKOČILI IZ ŠINA U RUMI: Vatrogasci i policija na terenu

Foto: Tanjug/D.ANIČIĆ

Voz u železničkoj stanici u Rumi iskočio je jutros iz šina.

Kako saznaje Kurir, iskočila su četiri vagona koja prevoze fosfornu kiselinu.

Za sada nije poznata razmera štete, a u toku je uviđaj kako bi bili utvrđeni svi detalji nesreće.

Policija i vatrogasci su na terenu.

Da podsetimo, pre nekoliko dana, oko 15.30 sati, dogodila se stravična nesreća na pruzi Niš - Svrljig, u kojoj je život izgubio tridesettrogodišnji muškarac iz niškog naselja Gornja Vrežina.


Teškoća u identifikaciji

Identifikacija stradalog je trajala duže zbog ekstremnih povreda koje je telo pretrpelo prilikom udara voza. U trenutku nesreće, telo je bilo toliko unakaženo da je bilo teško odmah utvrditi pol žrtve.

- Muškarac je bio na šinama u visini fudbalskog igrališta kada je naišao voz. Mašinovođa nije mogao ništa da učini kako bi izbegao nesreću. Od siline udarca, čovek je preminuo na licu mesta - navode Informerovi izvori upoznati sa ovim slučajem

Policija je obavestila Osnovno javno tužilaštvo o nesreći koja se dogodila u nedelju uveče, a trenutno radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Ova nesreća je podsetnik na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreznog ponašanja u blizini pruga. Apeli za pojačanu opreznost su upućeni svim učesnicima u saobraćaju, kako bi se smanjio rizik od sličnih tragičnih događaja u budućnosti.

Očekuje se da će istraga rasvetliti sve okolnosti ove nesreće i pružiti odgovore porodici, ali i javnosti, o tome kako je došlo do ove tragične smrti na pruzi Niš - Svrljig.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading