VEZA MILICE TODOROVIĆ VEĆ U KRIZI?! Pevačica uhvaćena u društvu drugog muškarca, od Lazara ni traga, ni glasa!

Autor:

Zabava

24.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović se nedavno pohvalila novim dečkom, a novim potezom bacila je sve u rebus.

VEZA MILICE TODOROVIĆ VEĆ U KRIZI?! Pevačica uhvaćena u društvu drugog muškarca, od Lazara ni traga, ni glasa!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Mlada pevačica Milica Todorović sinoć je iznenadila prisutne goste u beogradskom restoranu gde je nastupao njen bliski prijatelj Stevan Anđelković. Uz dobru atmosferu i prijatno društvo, Milica je odlučila da se pridruži svom prijatelju na sceni i iznenadila sve prisutne.

Izbor pesama koje je Milica izvela bio je veoma zanimljiv. Prvo je odlučila da otpeva veoma popularnu numeru iz filma "Nedelja", "Za kraj", koju izvodi pevačica Ceca Ražnatović. Njen emotivni pristup izvođenju pesme naišao je na potpuno oduševljenje prisutnih gostiju, dok je njena interpretacija dodala posebnu notu večeri.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Milica Todorovićš i Lazar Granić

 

Nakon toga, Milica je izvela pesmu "Ima li nade za nas" u duetu sa Stevanom Anđelkovićem, što je dodatno oduševilo prisutne u restoranu. Njihov zajednički nastup bio je pun energije i emocija, te je doprineo još boljoj atmosferi tokom večeri.

U provodu, pored Milice i Stevana, bili su i Danijela Karić i njen suprug Ivan Mileusnić, kao i pevačicina menadžerka. Međutim, nije bilo prisustvo Milicinog novog dečka, Lazara Granića, što je dodatno privuklo pažnju prisutnih.

Ne zna se da li Lazar nije bio sa njom zbog obaveza u Dubaiju ili je nešto drugo po sredi, ali se uveliko komentariše da je njihova veza već sada na klimavim nogama. Pevačica je bila izuzetno raspoložena i činilo se da je maksimalno uživala u društvu kolega i dobrih prijatelja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading