DEČKO MILICE TODOROVIĆ SLAB NA PEVAČICE: Jurio njene koleginice, jedna se HITNO OGLASILA!

Autor:

Zabava

12.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar je godinu dana pokušavao da osvoji Sandru Afriku, otkrila šta misli o njemu!

DEČKO MILICE TODOROVIĆ SLAB NA PEVAČICE: Jurio njene koleginice, jedna se HITNO OGLASILA!

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Novi dečko Milice Todorović, bivši makeren i majstor za iscrtavanje obrva i skidanje tetovaža, privukao je veliku pažnju javnosti otkad se saznalo za njihovu vezu. Kako se pisalo, Lazar Granić je pokušavao da uđe u rijaliti i smuva Lunu Đogani, a sada se saznalo i da je posebno slab na pševačice.

Naime, pre Milice, Lazar je bio opčinjen Sandrom Afrikom i hteo je da je osvojio. Jedan od manekenskih angažmana bio mu je u Sandrinom spotu "Flert", a kako "Kurir" saznaje, Granić joj je slao poruke, nabacivao joj se, udvarao, ali Afrika nije poklekla na njegov šarm. Dolazio je u naselje u kom Sandra živi, posećivao restoran Saše Kovačevića u koji Afrika redovno ide, ali mu ništa nije pomoglo da joj se približi. Ona nije htela vezu s njim.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Lazar Granić i Milica Todorović

- Lazar jeste fin dečko, ali voli poznate. Njemu se sviđaju pevačice i oduvek je želeo da osvoji neku. Za Afrikom je bio lud. Stalno ju je zvao i slao joj poruke. Ona mu se sviđala i pre nego što se pojavio kod nje u spotu. Tu ništa nije bilo jer ona nije htela. Nije joj se dopao i na ljubazan način ga je iskulirala. Ali i pored toga što mu je jasno stavila do znanja da ne želi da bude s njim, on je nastavljao s pokušajima da je osvoji, ali uzalud. To je trajalo godinu dana i on je na kraju odustao - priča sagovornik gorepomenutog medija, koji poznaje Granića.

Prema njegovim rečima, Sandra nije jedina koju je startovao pre Milice.

- Bilo je tu još nekoliko poznatih sa estrade kojima je pisao poruke na društvenim mrežama. Tako on ulazi u priču, pa koja odgovori, on nastavi da se udvara dok je ne osvoji. Sviđala mu se i Nataša Bekvalac, ali ne znam da li je uspeo da dođe do nje. Zavodnik je on, voli da dominira i osvaja. Milica mu se izuzetno svidela jer je drugačija, vesela, prirodna, kulturna, dobra duša i prava devojka. Ako ga ona ne smiri, neće nijedna - tvrdi izvor.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sandra Afrika

Nakon što se saznalo za flert sa Sandrom, pevačica se oglasila.

- Ne bih da komentarišem tog dečka. On jeste bio kod mene u spotu, ali to je sve. Milica mi je jako draga, veoma je cenim i poštujem i volela bih da bude srećna i voljena - rekla je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading