NE PRESTAJE IŽIVLJAVANJE NAD SRBIMA NA KOSMETU! Albanci presreli srpsku decu i pretili im noževima - TRAŽILI DA KAŽU DA JE HAŠIM TAČI NJIHOV PREDSEDNIK!

Autor:

Vesti

24.02.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u petak oko 22.00 časa u neposrednoj blilzini Srednjoškolskog centra

NE PRESTAJE IŽIVLJAVANJE NAD SRBIMA NA KOSMETU! Albanci presreli srpsku decu i pretili im noževima - TRAŽILI DA KAŽU DA JE HAŠIM TAČI NJIHOV PREDSEDNIK!

Foto: Tanjug/AP Photo/Marjan Vucetic

Dvojica Albanaca presrela su automobilom grupu od petoro srpskih maloletnika u Lapljem Selu kod Gračanice i, uz psovke i pretnje nožem, od dece su tražili da kažu da je njihov predsednik Hašim Tači, te da predsednika Srbije nazivaju pogrdnim imenima, prenosi RTS.

Kako se navodi, incident se dogodio u petak oko 22.00 časa u neposrednoj blilzini Srednjoškolskog centra, gde su dečaci sedeli na klupi, kada se uz šrkipu kočnica nadomak njih zaustavio crveni "tiguan".

Pomislivši da vozač želi da upita za put do Prištine, srpski maloltetnici su se približili automobilu, iz koga je vozač, uz psovke i pogrdne reči, od njih zahtevao da skandiraju Tačiju i vređaju i pogrdniim imenima nazivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je za RTS ispričao roditelj jednog od maloletnih dečaka, deca su se razbežala, ali je vozač automobilom preprečio put dvojici, izvadio nož i nastavio da ih prati, dok je njegov suvozač sve vreme događaj snimao telefonom.

Deca su uspela da pobegnu, a napadači su nastavili kretanje u pravcu Prištine.

Slučaj su roditelji prijavili policiji u Gračanici.

Podsećamo i na slučaj od prošle godine kada je u Štrpcu je na Badnji dan došlo do pucnjave, pri čemu je ranjen mladić Srbin i dečak dok su išli u badnjake. U napadu su upucani Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21).

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading