OD ŽENA JE HTEO SAMO POLNI ORGAN: Opsesija intimnim odnosima UNIŠTILA mu je život, a danas šeta fatalnu zavodnicu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda kultne serije išao je na odvikavanje od intimnih odnosa.

OD ŽENA JE HTEO SAMO POLNI ORGAN: Opsesija intimnim odnosima UNIŠTILA mu je život, a danas šeta fatalnu zavodnicu

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda kultne serije "Dosije Iks" Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od se*sualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.

Dejvid Duhovni, čuveni glumac poznat po ulozi agenta Muldera, suočio se sa ozbiljnim problemom se*sualne zavisnosti. Da bi sačuvao svoj brak sa Teom Leoni, odlučio je da se upusti u proces rehabilitacije. 

Poznato je da je glumac bio i zavisnik od intimnih odnosa, što mu je kasnije donelo velike skandale. Osim što je završio na odvikavanju od se*sa, počelo je da se spekuliše da je glumac bio i preljubnik.

Glasine o varanju supruge donele su mu reputaciju "lošeg momka", a krah njihove ljubavi desio se 2008. godine. Nakon što su stavili tačku na brak, glumac je otkrio da ide u ustanovu za odvikavanje od "zavisnosti od se*sa".

Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Dejvid je išao na odvikavanje od intimnih odnosa


Dejvid Duhovni je javno priznao svoje greške i hrabro krenuo na put ozdravljenja. Njegova iskrenost i odlučnost da se izbori sa svojim "demonima" zaslužuju poštovanje. 

- Najveći problem bio je u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži se*sualne usluge. Verujem kako su moji se*sualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe - objašnjavao je Duhovni suštinu problema s kojim se suočavao, piše "Stil".

U intervjuu za The Daily Beast, otkrio je da je gotovo postao deo Sajentološke crkve, nakon što je stekao utiske na venčanju svog prijatelja i glumca Džejsona Bedžija 2000. godine. Bedži je kasnije napustio Sajentološku crkvu, dodatno podstaknut svojim iskustvom.

- Otišao sam na njegovo venčanje u Celebrity Center u Los Anđelesu, a oni su mi priredili predstavu. Odmah sam shvatio da mi postavljaju lična pitanja i da su pokušali da prikupe informacije koje nisam želeo da im dam kao stranac. Dakle, to nije prošlo dobro, nisam igrao po njihovim pravilima i nikad se nisam vratio - ispričao je Dejvid.

- On mi je samo rekao da je to super i da bi trebao da pokušam, da ne može biti ništa loše. Viđali smo se s vremena na vreme i primetio sam da je njegov rečnik drugačiji. Način na koji je opisivao svet i svoja iskustva, naročito ona psihološka. Potpuno se promenio - prisetio se Dejvid svojevremeno.

Dejvid je danas u vezi sa skoro 30 godina mlađom Monik Pendleberi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading