LEPA KOLIKO JE TALENTOVANA: Nikada nećete pogoditi koliko je Lena Kovačević napunila GODINA DANAS! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata pevačica danas slavi rođendan!

LEPA KOLIKO JE TALENTOVANA: Nikada nećete pogoditi koliko je Lena Kovačević napunila GODINA DANAS! (FOTO)

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Naša lepa i talentovana pevačica Lena Kovačević danas je napunila 42 godine. Pevačica je rođena 25. februara 1982. godine u Beogradu i veoma je cenjena u svetu umetnosti. Diplomirala je džez pevanje na Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu 2006. godine i sarađivala je sa mnogim svetskim muzičarima, a ove godine će pokušati da osvoji prvo mesto na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Zovi me Lena".

Lena je ćerka našeg poznatog akademika, dramskog pisca Dušana Kovačevića, i pokojne Nade Kovačević, koja se bavila advokaturom, a koja je preminula početkom ove godine. Dugi niz godina je u braku, a njen muž ne voli da se pojavljuje u javnosti.

Dušan Kovačević je naš dramski pisac, scenarista, filmski reditelj i akademik, a Lena je pre nekoliko godina govorila o ljubavnoj priči svojih roditelja.

- Njih dvoje. Na današnji dan, 47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16 odnosno 18 godina i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila - napisala je na društvenoj mreži Instagram pre tri godine.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dušan Kovačević

Ona se tom prilikom svojim roditeljima izvinila što deli njihovu priču na mrežama, a bila je ponosna što ima roditelje koji se vole godinama i koji su svoju ljubav uspeli da sačuvaju uprkos svim izazovima.

- Prvu pesmu (koju je posvetio mami) uskoro ćemo čitati u knjizi pesama, iz filmova, predstava, porodičnih događaja... Knjiga je posvećena mami - dodala je Lena Kovačević tada, a potom otkrila da je njena mama muzom njenog oca Dušana Kovačevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading