NAŠOJ PEVAČICI PREMINULA MAJKA, ODMAH UŠLA U STUDIO: Lena Kovačević progovorila o TRAGEDIJI koja ju je zadesila!

Autor:

Zabava

17.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovana pevačica posvetila je majci pesmu sa kojom će se predstaviti na takmičenju "Pesma za Evroviziju"!

NAŠOJ PEVAČICI PREMINULA MAJKA, ODMAH UŠLA U STUDIO: Lena Kovačević progovorila o TRAGEDIJI koja ju je zadesila!

Foto: ATA Images/Milan Maričić

Nada Kovačević, majka popularne pevačice Lene Kovačević, preminula je 3. januara ove godine, a sahranjena je tri dana kasnije na Novom groblju u Beogradu. Nekoliko dana nakon majčine smrti, Lena je u njenu čast održala emotivni koncert.

Pevačica je sada progovorila o takmičenju "Pesma za Evroviziju", na kom će nastupati sa pesmom "Zovi me Lena". Kako je istakla, samo par dana nakon što je sahranila majku, Lena je morala da uđe u studio.

- Par dana nakon što sam sahranila majku morala sam da idem da snimam pesmu za "Evroviziju", koju sam posvetila pokojnoj mami. Ekipa sa kojom sam radila mi je pružala veliku podršku - započela je Lena, pa otkrila šta joj je najviše pomoglo u teškim danima:

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lena Kovačević o takmičenju "Pesma za Evroviziju"

- U tim trenucima mi je molitva bila spas i izlaz, a naravno tu je negde bila i moja majka koja me je gledala sa neba. Ona je bila hrabra i energična zena i ona mi je uvek pružala snagu - rekla je Kovačevićeva za "Blic TV".

Podsetimo, Lena se nakon smrti majke oglasila na društvenoj mreži Instagram i zahvalila publici što je uz nju u najtežim trenucima.

- Hvala svima od srca na tolikim porukama, iskreno sam zatečena i postiđena, jer bih volela da sam svakom od vas mogla lično da se zahvalim. Svako od nas ovde nosi neku svoju bol, vaše poruke i molitve su me toliko ganule… Ja sam moju mogla da kanališem kroz muziku, pa je tako prošle godina nastala pesma inspirisana maminom situacijom "Ti si moj bol" – istakala je Lena nedavno na svom instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com/lenakovacevic_official

Nada i Lena Kovačević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading