OTAC JE NAPUSTIO, PA PREKINUO SVAKU KOMUNIKACIJU: Pevačica otkrila šok detalje PORODIČNE DRAME, ovaj trenutak ne može da izbriše iz sećanja!

Autor:

Zabava

16.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je otkrila istinu o svađi sa ocem, usledio neočekivani obrt.

OTAC JE NAPUSTIO, PA PREKINUO SVAKU KOMUNIKACIJU: Pevačica otkrila šok detalje PORODIČNE DRAME, ovaj trenutak ne može da izbriše iz sećanja!

Foto: ATA Images

Popularna pevačica, Angelina Vujović, tinejdžerka koja je tada imala svega 15 godina, odlučila je da prekine svaki kontakt sa svojim ocem. Naime, ona je otvorila dušu i priznala kroz šta je prolazila tokom tinejdžerskih dana, a ovaj period definitivno ne može da izbriše iz sećanja.

Angelina je otkrila sve o razvodu roditeljka, kao i očevom odlasku iz Srbije, zbog kog je najviše propatila. Pevačica priznaje da je godinama nije komunicirala sa njim, ali kasnije su uspeli da izglade odnose. 

Kako i sama govori, bila je posebno vezana za svog oca, te nije mogla da prihvati činjenicu da je on otišao čak u Kinu i da se nije pojavljivao nekoliko dana, što je za nju bio bolan udarac.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Angelina Vujović

 

Angelina je, nakon dve godine, ipak odlučila da ga poseti i ode u Kinu, nakon čega su obnovili komunikaciju, ali ovaj period je zasigurno ostavio pečat na njen život:

- Moji su se razveli kad sam ja imala 15 godina, to je za svako dete teško, ali manje-više to, nego je tada moj tata morao da se preseli u Kinu, zbog posla, nije ga bilo par godina sigurno. I tada nismo razgovarali, to je bio težak period za oboje. Ja sam posle otišla u Kinu, nakon dve godine, tada smo krenuli da razgovaramo opet - priznala je pevačica u jednoj emisiji.

Pomirenje između Angeline i njenog oca predstavlja inspirativnu priču koja pokazuje da je moguće prevazići nesuglasice i obnoviti porodične veze. Ova priča takođe naglašava važnost komunikacije, razumevanja i praštanja u procesu izgradnje zdravih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading