ZAVIRITE U RAJ NA ZEMLJI VODITELJKE RTS-A: Kristina Radenković nasledila luksuznu vikendicu na Fruškoj gori, jedan detalj će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ima bazen, sa kojeg vidi "pola Vojvodine"!

ZAVIRITE U RAJ NA ZEMLJI VODITELJKE RTS-A: Kristina Radenković nasledila luksuznu vikendicu na Fruškoj gori, jedan detalj će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Kristina Radenković, popularna voditeljka RTS-a, svoje slobodno vreme voli da provodi na porodičnom imanju na obroncima Fruške gore, na koju često odlazi. Kristina tamo ima vikendicom, a svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram često pokazuje u kakvom raju uživa.

Kristina je napravila pravi raj na zemlji - vikendica joj je okružena zelenilom, a ispod trema ima bazen, odakle može da vidi pola Vojvodine. Vikendicu je, inače, napravila njena majka Svetlana, koja je oazu mira u srcu nacionalnog parka napravila tako da je cela u staklu.

Inače, popularna voditeljka, koja se proslavila vodeći "Slagalicu", ljhubitelj je ekstremnih sporotva, a prošle zime doživela je nezgodu na skijanju, kada je polimila obe ruke, nakon čega je hitno operisana. 

Kristina će i ove godine biti voditeljka "Pesme za Evroviziju", odakle će se uključivati iz bekstejdža, a kako je jednom prilikom ispričala, najponosnija je na to što je voditeljka "Slagalice", koju je njen pokojni otac obožavao.

Ipak, krivo joj je što on nije dočekao da je vidi kako vodi popularni kviz.

- Uvek se setim tate koji je gledao iz dana u dan. Nažalost, izgubila sam ga 2008. godine, tako da nije stigao da me vidi kako je vodim. To me najviše boli. Žao mi je što nisam bila u prilici da mu kažem: „Tata, nemoj se nervirati kad takmičar nešto ne zna, tamo u studiju je sve drugačije, osećaj da te snimaju donosi ogroman pritisak - istakla je Kristina nedavno za "Story".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading