BUGARSKA PEVAČICA IZVREĐALA ZEMLJAKE ZBOG KARLEUŠINOG NASTUPA! Skandal u komšiluku: Za bolje i nismo, a njoj svaka čast!

Autor:

Zabava

25.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andrea se pobunila nakon Karleušinog spektakularnog nastupa!

BUGARSKA PEVAČICA IZVREĐALA ZEMLJAKE ZBOG KARLEUŠINOG NASTUPA! Skandal u komšiluku: Za bolje i nismo, a njoj svaka čast!

Foto: instagram/steven_dockman, ATA images

Naša muzička zvezda Jelena Karleuša imala je ovog vikenda spektakularan nastup u bugarskoj i gostovala na tamošnjoj televiziji, gde je otvorila dušu. Ovo je bio Karleušin prvi nastup u Bugarskoj za 30 godina karijere, a zasmetao je tamošnjoj pevačici Teodori Rumenovoj, koja je poznatija kao Andrea.

Andrea je udarila na svoje zemljake zbog toga što su išli na Karleušin nastup.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava pevačice Andree

- Svaka čast ovoj ženi! Došla je, skupila pare Bugarima koje tako žučno vređa! Čuli smo pesme, koje ne zna niko čak ni u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a mi smo znali je pesma Azisa koji je bugarski izvođač. Došla je sa svojom svitom, koji smo isto mi platili i otišla. Bravo! Za bolje i nismo! Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje! P.S. Ovo nije hejt, već osećaj za nacionalno samopoštovanje! - napisala je Andrea putem storija na društvenoj mreži instagram.

Inače, Andrea se pobunila zbog Karleušine izjave koja je nedavno pričala o domaćoj muzičkoj sceni, te istakla da joj se ne dopada što mogi kopiraju "bugarska petparačka s*anja".

Republika

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Karleuša je na bugarskoj televiziji "BTV" objasnila na šta je tačno mislila.

- Nisam baš tako rekla. Rekla sam malo kraće i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevači vole da obrađuju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski treš. A, Bugarska ima fantastičnu muziku i fantastične pevače. Sa jednim sam snimila i duet - Azisom - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading