UŽAS U KOMŠILUKU: Konobar upoznao dečaka na društvenoj mreži, pa ga prisilio u toaletu restorana da ga ORALNO ZADOVOLJI!

Autor:

Svet

25.02.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobar je sve tajno snimao kako bi se osigurao da dečak neće progovoriti

UŽAS U KOMŠILUKU: Konobar upoznao dečaka na društvenoj mreži, pa ga prisilio u toaletu restorana da ga ORALNO ZADOVOLJI!

Foto: Shutterock

Konobar jednog kafića u hrvatskom gradu Čakovcu optužen je zbog nasilničkog ponašanja prema maloletniku iz tog grada.

Konobar je, kako stoji u optužnici, 2012. godine primorao tada 15-godišnjeg dečaka da ga u kafiću oralno zadovolji ili će "loše proći".

Muškarac koji je tada imao 24 godine, s dečakom je stupio u kontakt preko društvene mreže. Pozvao ga je da dođe na benzinsku stanicu, u sklopu koje je kafić u kojem je radio, te mu je rekao da će svima pa i njegovim roditeljima otkriti da je gej ako se ne pojavi.

Dečak je u strahu pristao i došao na dogovoreno mesto. Shvatio je da je konobar osoba s kojom se dopisivao, a on mu je rekao da ga mora oralno zadovoljiti ili će otkriti da je gej. Dečak je iz straha pristao i u toaletu restorana učinio je šta je od njega traženo, prenosi portal Danica.hr.

Konobar je sve tajno snimao i posle je dečaka ucenjivao snimkom. Dečak se oko svega poverio prijateljici, a poruke koje je primao je sačuvao i sve prijavio deset godina kasnije.

Hrvatski mediji pišu da je tadašnji učenik bio toliko uplašen za svoju bezbednost u gradu ako se otkrije da je gej, da je mesecima trpeo verbalno zlostavljanje i ucene.

Tužilaštvo za konobara traži godinu dana bezuslovnog zatvora.

Konobar trenutno živi u inostranstvu, a tokom istrage branio se ćutanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading