KARLEUŠIN RUSKI DVOJNIK OSVOJIO PRVO MESTO: Ovako je imitirao našu zvezdu u AMERIČKOM RIJALITIJU, ona se hitno oglasila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se oglasila nakon što ju je dreg kraljica Plejn Džejn imitirala u popularnom rijalitiju!

KARLEUŠIN RUSKI DVOJNIK OSVOJIO PRVO MESTO: Ovako je imitirao našu zvezdu u AMERIČKOM RIJALITIJU, ona se hitno oglasila! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Kako je portal Republika prvi objavio, dreg kraljica Plejn Džejn (Plane Jane), inače ruskog porekla, glumila je u sinoćnjoj epizodi američkog rijalitija "RuPaul's Drag Race" (Rupolova trka dreg kraljica), našu muzičku zvezdu Jelenu Karleušu i odnela pobedu u igri "The Snatch Game".

Takmičari su u ovoj igri morali da glume poznate ličnosti i da odgovaraju na pitanja kao oni, a zanimljivo je da je Plejn glumila Karleušu sa ruskim akcentom, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Američki portal "Entertaiment Weekly" pisao je o pobedi Plejn Džejn, a Karleušu nazvao "regionalnom pop zvezdom, koja je izdala 12 albuma i bori se za prava LGBTQIA+ populacije". Karleuša je podelila ovaj članak.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša podelila članak poznatog američkog portala

Inače, "RuPaul's Drag Race" je jedan od najpopularnijih formata u Americi, ali i širom sveta, što govori broj sezona ali i inostranih franšiza koje su nastale. Ovo rijaliti takmičenje više puta je nagrađivano čuvenom nagradom Emi, koju je dobio i voditelj programa, Rupol Čarls, jedan od najpoznatijih i najdugotrajnijih dreg kraljica u svetu. U Sjedinjenim Američkim Državama trenutno se odigrava 16. sezona.

Zanimljivo je da je Karleušu nedavno imitirala i takmičarka "Elite" Miljana Kulić, koja je izvela Jelenin hit "Mašala" na velikoj sceni "Ljubavne Elitovizije", osvojivši dve nagrade zbog svog nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading