RUS GLUMI KARLEUŠU U AMERIČKOM RIJALITIJU: Ovako to izgleda kad našu zvezdu "skine" dreg kraljica! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša muzička zvezda našla se u grupi slavnih ličnosti, koje su takmičari popularnog rijalitija imitirali kroz godine!

RUS GLUMI KARLEUŠU U AMERIČKOM RIJALITIJU: Ovako to izgleda kad našu zvezdu "skine" dreg kraljica! (FOTO)

Foto: instagram

Jelena Karleuša

U Sjedinjenim Američkim Državama trenutno se prikazuje 16. sezona popularnog rijaliti programa "RuPaul's Drag Race" (Rupolova trka dreg kraljica), u kom se nekoliko dreg kraljica takmiči za glavnu nagradu i titulu najbolje. Naredna epizoda, koja će se prikati sledećeg petka, zasigurno će izazvati veliku pažnju u Srbiji.

Naime, takmičarka ruskog porekla, koja se predstavlja kao Plejn Džejn (Plane Jane), u jednom od zadataka u ovom takmičenju predstaviće se kao naša muzička zvezda Jelena Karleuša. Igra "The Snatch Game", gde takmičari imitiraju poznate ličnosti i trude se da zasmeju domaćina Rupola, mnogima je omiljeni izazov u ovom rijalitiju, a pobednik često osvaja i glavnu nagradu.

Republika

Foto: WoW Presents Plus Printscreen

Plejn Džejn kao Jelena Karleuša

Kako se šuška na društvenim mrežama, takmičarka koja je glumila Jelenu Karleušu osvojila je prvo mesto.

"RuPaul's Drag Race" je jedan od najpopularnijih formata u Americi, ali i širom sveta, što govori broj sezona ali i inostranih franšiza koje su nastale. Ovo rijaliti takmičenje više puta je nagrađivano čuvenom nagradom Emi, koju je dobio i voditelj programa, Rupol Čarls, jedan od najpoznatijih i najdugotrajnijih dreg kraljica u svetu.

Zanimljivo je da je Karleušu ove nedelje imitirala i takmičarka "Elite" Miljana Kulić, koja je izvela Jelenin hit "Mašala" na velikoj sceni "Ljubavne Elitovizije" sinoć, osvojivši dve nagrade zbog svog nastupa.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karaleuša i Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavko Lazic

18.02.2024 01:56

Kao fan Drag Race-a mogu samo da kazem da sam ponosan na JK i nadam se da ce takmicar(ka) da je prikaze u dobrom i zabavnom svetlu.