SVI SU ZAPANJENI MESIJEVOM ŽENOM! Antonela se SKINULA i POKAZALA neviđenu ZADNJICU! (FOTO)

Autor:

Sport

17.02.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac ima čime da se ponosi osim trofeja.

SVI SU ZAPANJENI MESIJEVOM ŽENOM! Antonela se SKINULA i POKAZALA neviđenu ZADNJICU! (FOTO)

Foto: instagram.com

Mesi

Verovatno najbolji fudbaler, makar u modernoj istoriji sporta, Lionel Mesi, u retko se eksponira van travnate podloge i skoro nikada ga nećete videti da privlači pažnju bilo čime, sem svojom fudbalskom magijom. 

Ipak, jedna poznata stvar iz njegovog privatnog života, jeste njegova supruga Antonela Rokuzo. Poznat je da ovaj par uspešno održava odnos već čitavih 15 godina, ali retko kada smo imali prilike da zavirimo u njihovu. 

Ono što je iznenadilo sve fanove, jeste nedavni izlazak ovog bračnog para na večeru. Antonela je javno objavila fotke iz provoda, a mnogi su ostali zaprepašćeni njenim izgledom. 

Na večeri, Lionel i Antonela su uskladili svoje outfite, a posebno je privukla pažnju Antonelina kratka uska haljina koja je istakla njenu izvajanu figuru, posebno zadnjicu, ostavljajući prisutne bez daha.

Republika

Foto: instagram.com

Lionel Mesi i Antonela Rokuzo

Iako su povremeno mediji spekulisali o Mesijevoj vernosti, ova zaljubljena dvojka je ostala snažna i čvrsta. Njihova ljubav se nije poljuljala, a par je krunisao svoju ljubav brakom 2017. godine, a danas imaju troje dece. Njihova skladna veza je inspiracija mnogima, a njihova ljubavna priča i dalje oduševljava javnost.

Lionel Mesi trenutno se nalazi na zalasku svoje fudbalske karijere. Trenutno nastupa u Americi za Inter Majami, a igra i za Argentinu u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Trenutno je odigrao pet utakmica, na kojima se upisao u strelce tri puta, a za svoje godine (36) 77 minuta po meču pokazuje o kakvoj se fizičkoj spremi radi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO



 

Komentari (1)

Loading
Uuu

18.02.2024 17:12

On metar i šumska jagoda a visociji od nje!! Znaci ona bukvalno sva u duetu malo zgepce