PRIPAŠĆE VAM MUKA: Spremala je ćerki tortu za rođendan, a onda je izmešala 4 kilograma OVOGA i pojela sama, prvi gost je zatekao u strašnom stanju (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kose do prostorije, sve je bilo izmazano puterom i jajima.

PRIPAŠĆE VAM MUKA: Spremala je ćerki tortu za rođendan, a onda je izmešala 4 kilograma OVOGA i pojela sama, prvi gost je zatekao u strašnom stanju (FOTO)

Foto: tiktok/printscreen/tv.schmutz

Jedan video koji je osvanuo na TikToku pokazao je kako izgleda opsesivna želja za hranom koja vodi u gojaznost i verovatno niz zdravstvenih problema. Žena koja dolazi iz Nemačke, a kojoj je posvećen profil, odlučila je da se zasladi te je pred kamerama napravila specijalitet od kog bi svakome bilo muka. Nije reč o slatkišu, već o količini koju je pojela, kao i da je pripremljen fil konzumirala bez ikakvog pečenja, odnosno živ. Za rođendan ćerki je pripremala tortu, a onda je polovinu smese ona pojela. Potom je olizanom kašikom filovala tortu koju je spremala za goste. U receptu između ostalog ima mnogo putera i šećera.

U činiju je stavila dva kilograma putera i dva kilograma šećera, sve je pomešala sa jajima, a onda umutila. Dok je mutila mikserom nije obraćala pažnju na kosu, te je bez problema umočila pramenove u ono što je pripremila. Primetno je da se devojčica, verovatno njena ćerka pomalo gadi na sve ovo, te nije želela ni da proba, iako joj je majka nudila. 

Foto: tiktok/printscreen/tv.schmutz

Žena na proslavi rođendana jede živ fil

Nije se potrudila ni da se obriše, već je samo tako sedela i jela, a potom i dočekala prvog gosta. Potom dolazi prvi gost, očigledno mama žene, koja je zgrožena onim što vidi. Njena ćerka "okupana" čokoladom, sa umočenom kosom u fil i razmazanom poslasticom čak i po grudima. 

Mnogi su napisali svoje mišljenje u opisu videa, te su se pitali zašto ovo radi sebi i da li zna koliko je ovakva kombinacija namirnica nezdrava, pogotovo u ovoj količini koju je ona unela za kratko vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading