NAŠ NAJPOZNATIJI MANEKEN U DRUŠTVU SVETSKIH FACA: Ludilo na Nedelji mode u Milanu, lumpovali do ZORE! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis Jovanović, naš poznati maneken, provodio se sa poznatim muzičarima!

NAŠ NAJPOZNATIJI MANEKEN U DRUŠTVU SVETSKIH FACA: Ludilo na Nedelji mode u Milanu, lumpovali do ZORE! (FOTO)

Foto: Instagram.com/denisjovanovich

Nedelja mode u Milanu, gde italijanski dizajneri iz godine u godinu pokazuju da su glavni diktatori trendova, uveliko traje, a među svetskim facama u ovom gradu našao se i naš najpoznatiji maneken mlađe generacije, Denis Jovanović. On je karijeru krenuo sa 14 godine, a sarađivao je sa mnogim poznatim kućama, kao što su "Dolče i Gabana", "Roberto Kavali", "Moskino", itd.

Republika

Foto: Instagram.com/denisjovanovich

Denis Jovanović, naš najpoznatiji maneken mlađe generacije

Međutim, ovog puta je Denis privukao pažnju domaće javnosti zbog sinoćnog izlaska. Naime, Jovanović je u klubu lumpovao do zore sa poznatim italijanskim i svetskim facama. Denis je usnimio čuvenog pevača Mahmuda, koji je dva puta predstavljao Italiju na Evroviziji, kao i njegovu koleginicu Analizu, koja je ove godine osvojila treće mesto u velikom finalu Sanrema.

Republika

Foto: Instagram.com/denisjovanovich

Analiza đuska uz svoj hit

Analiza i Mahmud su đuskali uz njen hit "Sinceramente", sa kojim se predstavila na ovogodišnjem takmičenju. Inače, Mahmud se i ove godine takmičio na Sanremu, ali nije uspeo da ga osvoji po treći put. Njegova pesma "Tuta gold" osvojila je šesto mesto na ovogodišnjem Sanremu.

Republika

Foto: Instagram.com/denisjovanovich

Denis u provodu sa Analizom i Mahmudom

Podsetimo, pobedu na Sanremu ove godine odnela je Anđelina Mango, koja je takmičnje osvojila sa pesmom "La noia". Ovo je prva ženska pobednica Sanrema nakon deset godina, koja je oduševila publiku širom Evrope kad je odlučila da iskoristi mogućnost da predstavlja Italiju na Evroviziji ove godine.

Republika

Foto: Credit:MariaLauraAntonelli/AGF/SipaPress/EttoreFerrari/ZumaPress/Profimedia

Anđelina Mango, pobednica Sanrema 2024

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading