NIKOLINA PIŠEK ŽESTOKO ODBRUSILA MIŠI GROFU: Čovek izmišlja sporove za koje NEMA PRAVNE OSNOVE!

Autor:

Zabava

29.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pišekova se oglasila nakon vesti da vodi bitku sa bivšim svekrom oko nasledstva!

NIKOLINA PIŠEK ŽESTOKO ODBRUSILA MIŠI GROFU: Čovek izmišlja sporove za koje NEMA PRAVNE OSNOVE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularna voditeljka Nikolina Pišek se oglasila i prokomentarisala natpise da se sa bivšim svekrom Mišom Grofom tuži oko nekretnine u Zagrebu. Naime, ona je objavila kadrove "pametne" vile koju je gradila sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, a Miša je više puta isticao da ona na nju ne polaže prava, te da je u toku sudski postupak.

- Ne želim da komentarišem dotičnog gospodina. Želim mu da živi život najbolje što može. Sa njim ne vodim nikakav spor. Čovek izmišlja sporove za koje nema pravne osnove - bila je kratka Nikolina Pišek za "Informer".

Republika

Foto: Instagram.com

Vila Nikoline Pišek

Hrvatska voditeljka, navodno, nije uspela da proda luksuznu nekretninu od 420 m² za koju je tražila 1.700.000 evra, te se dala u potragu za podstanarom dubokog džepa.

Inače, ranije se oglasio i Miša Grof, koji, kako kaže, sa Nikolinom nije u kontaktu od sahrane sina.

- Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Poslednji put smo se videli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava - rekao je tada Miša Grof za "Informer". 

Republika

Foto: ATA Images

Miša Grof, Vidoje i Nikolina

Nikolina je ranije prokomentarisala da ona za sve ima dokaze.

- Jedan taj predmet presuđen je u moju korist, a drugi je još u procesu. Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve ukupno je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada. Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpela se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - rekla je Pišekova svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading