LASO PRED DOLAZAK ZVEZDE: Trener Bajerna ishvalio crveno-bele! "Imaju strelce i moć"

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bavaraca govorio uoči meča 27. kola Evrolige.

LASO PRED DOLAZAK ZVEZDE: Trener Bajerna ishvalio crveno-bele! "Imaju strelce i moć"

Foto: Starsport

Pablo Laso, trener košarkaša Real Madrida

Košarkaši Bajerna i Crvene zvezde sastaju se u petak od 20.30 u Minhenu u okviru 27. kola Evrolige.

Pablo Laso, trener Bajerna, prisetio se tesnog poraza od Zvezde u Beogradu u prvom delu sezone. Zvezda je u novembru pobedila Bajern sa 74:68.

- Imali smo priliku da pobedimo Zvezdu u prvoj utakmici, ali je nismo iskoristili. Želimo da budemo bolji kod kuće kako bismo što duže bili konkurentni - rekao je Laso, prenosi zvanični sajt Bajerna.

Laso je svestan izazova koje donosi susret sa Crvenom zvezdom, ističući da će ekipa morati da pokaže vrhunsku igru u svim segmentima kako bi ostvarila pobedu. Poseban izazov predstavljaju jaki strelci i moć pod košem poput Bolomboja, Mitrovića i Gilespija, dok se ističe i povratak Devina Bukera u željenu formu posle povrede.

- Da bismo pobedili tim kao što je Crvena zvezda, moramo da budemo dobri u svim segmentima. Imaju jake strelce i moć pod košem sa Bolombojem, Mitrovićem i Gilespijem, tu će sigurno da bude bitka. Ipak, Buker je pokazao protiv Getingena da se vratio u željenu formu posle povrede. Nadam se da je ceo tim spreman za ovu tešku utakmicu - zaključio je Laso.

Crveno-beli imaju 10 pobeda i 16 poraza, dok je Bajern poziciju iznad na tabeli sa skorom 11-15. Uzbuđenje raste kako se bliži trenutak ovog košarkaškog duela. Navijači obe ekipe sa nestrpljenjem očekuju ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading