ZVEZDA DOBILA KONKURENCIJU! Evroligaš ŽELI Nikolu Kalinića!

Autor:

Sport

29.02.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac završio misiju u Barseloni.

ZVEZDA DOBILA KONKURENCIJU! Evroligaš ŽELI Nikolu Kalinića!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić u dresu Barselone

Italijanski klub Virtus iz Bolonje je izrazio interesovanje za dovođenje Nikole Kalinića u svoje redove.

Prema informacijama koje su objavljene u italijanskom listu "Korijere di Bolonja", Virtus razmišlja o pojačanjima za narednu sezonu, a srpski reprezentativac je među igračima na koje su bacili oko.

Pored Kalinića, Virtus je takođe zainteresovan za dovođenje Andreja Gražulisa iz Trenta, Ajzeja Kenana iz Olimpijakosa, Karsena Edvardsa iz Bajerna, Džejlena Hendsa iz Valensije, Džona Brauna iz Monaka, kao i Džoša Niba iz Makabija. Očigledno je da bivši šampion Evrope ozbiljno razmatra svoje mogućnosti za narednu sezonu i traži kvalitetna pojačanja kako bi unapredili svoj tim.

Foto: Starsport

košarkaši Virtusa u meču sa Makabijem

Nikola Kalinić trenutno igra odličnu sezonu u Barseloni, gde je doprineo uspesima tima. Katalonci su izrazili želju da produži saradnju sa Kalinićem, ali postoji mogućnost da bi finansijski aspekt mogao da predstavlja problem. Španski velikan je spreman da izdvoji manje novca nego što je to bio slučaj do sada, što može da utiče na Kalinićevu odluku o budućnosti.

Sigurno je da će Kalinić biti na radaru još nekih timova, uzimajući u obzir sjajne partije koje pruža. Pored interesa Virtusa iz Bolonje, postoji i ranije interesovanje Crvene zvezde za povratak svog nekadašnjeg igrača.

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović je nedavno izjavio da, osim Kalinića, klub s Malog Kalemegdana planira da vrati i Stefana Jovića iz Valensije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading