PARTIZAN U OGROMNOJ PREDNOSTI: Duel u Areni propuštaju dva NAJBOLJA igrača Efesa?!

Autor:

Sport

29.02.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastu šanse crno-belih...

PARTIZAN U OGROMNOJ PREDNOSTI: Duel u Areni propuštaju dva NAJBOLJA igrača Efesa?!

Foto: Basketnews

Klajburn i Larkin

Neizvesnost pred meč Partizan - Efes

Meč koji se igra od 20:30 časova u okviru 27. kola Evrolige između Partizana i Efesa nosi sa sobom veliku dozu neizvesnosti. Glavna tema pred susret je zdravstveno stanje ključnih igrača oba tima, posebno krilnog košarkaša Vila Klajburna i jedne od najvećih zvezda turskog kluba - Šejna Larkina.

Neizvestan nastup Vila Klajburna

Vil Klajburn, jedan od ključnih igrača Efesa, napustio je sinoć trening sredinom sesije i vratio se u hotel, što je izazvalo zabrinutost među navijačima. Njegov nastup protiv Partizana je pod znakom pitanja, a razlog napuštanja treninga još uvek nije potpuno jasan. Da li je reč o povredi ili prolaznom pehu, ostaje da se vidi večeras pre početka meča. "Sport klub" je naveo da je Amerikanac trebalo da bude njihov sagovornik, ali da nije mogao pred kamere, što može da ukazuje na ozbiljniji problem.

Republika

Foto: Starsport

Klajburn, Larkin i Danston

Neizvesnost oko Šejna Larkina


Još jedna "udarna igla" turskog kluba, Šejn Larkin, takođe je pod znakom pitanja kada je reč o nastupu protiv Partizana. Iako je odradio ceo trening uoči meča, turski klub je najavio da je i Larkinov nastup neizvestan. Ne zna se šta je uzrok njegovog problema, mada, i prošlog puta u Efesu nije trebalo da igra, pa se "povapmpirio" i sam pobedio crno-bele, s toga treba sačekati početak meča...

Uoči meča

Sve oči ljubitelja košarke usmerene su ka "Beogradskoj Areni" gde će se dobrim delom odlučiti sudbina Obradovićevog tima. Direktan prenos meča koji počinje od 20:30 časova moći će da prate čitaoci na našem lajv-blogu, dok će se sastav gostujućeg tima saznati tek na zagrevanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading