CRVENA ZVEZDA KONAČNO DOBIJA OGROMNO POJAČANJE U MIHNENU! "Četvorka" DEBITUJE protiv Bajerna!

Autor:

Sport

29.02.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postao je miljenik navijača za kratko vreme.

CRVENA ZVEZDA KONAČNO DOBIJA OGROMNO POJAČANJE U MIHNENU! "Četvorka" DEBITUJE protiv Bajerna!

Foto: Starsport

Duel Kalinića (Crvena zvezda) i Tompkinsa (Real Madrid)

Crvena zvezda je dugo vremena bila u potrazi za pravom "četvorkom", a rešenje je našla u Treju Tompkinsu. Međutim, Amerikanac je potpisao ugovor na mesec dana još sedmog februara, a kockice su se tako "poklopile" da sve do prvog marta ne može da debituje u crveno-belom dresu, pa je njegova sudbina pitanje - verovatno će morati da ubedi stručni štab u samo tri meča da je fizički i psihički spreman da pomogne ekipi.

U nedavnom intervjuu koji je dao za Republiku, rekao je da zvezdaši mogu očekivati njegov debi "Veoma, veoma uskoro", te je izvesno da će sutra imati jedinstvenu priliku da se predstavi svim delijama protiv Bajerna u Minhenu.

Republika

Foto: Starsport

Trej Tompkins na utakmici Srbije

Međutim, iako nije na terenu, bilo ga je svuda - putem društvenih mreža je već postao ljubimac delija zbog komentara po dolasku u Zvezdu, ali i na račun poraza Partizana, a svaku priliku iskoristi da pogleda dobru košarku, što je upravo predstavljalo razlog dolaska na meč naše reprezentacije protiv Finske. Tamo je rekao da mu se Beograd izuzetno dopao i da se potpuno uklopio sa okolinom, a videćemo može li tu sreću da prenese i na teren.

Podsetimo, Tompkins je evropsku karijeru počeo 2014. godine u Nižnjem iz Novgoroda u kojem je nastupao godinu dana, a nakon zapaženih partija u timu iz Rusije, potpisao je za Real Madrid i u Kraljevskom klubu proveo period od 2015. do 2022. godine.

Kao član Reala postao je prvak Evrope 2018. godine u Beogradu, a upravo mu je ta sezona bila najupečatljivija u karijeri. Tada je prosečno beležio 10,9 poena i 5,1 skok po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading