BRKATI MANIJAK NA DORĆOLU SKIDA GAĆE I NABADA SE OTPOZADI U ŽENE! Policijska stanica Stari grad u potrazi za prestupnikom - lepši pol zbog njega zazire od ovog dela grada!

Autor:

Hronika

29.02.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su opisali, reč je o mršavoj osobi, obučenoj u crno, sa crnom bradom i brkovima.

BRKATI MANIJAK NA DORĆOLU SKIDA GAĆE I NABADA SE OTPOZADI U ŽENE! Policijska stanica Stari grad u potrazi za prestupnikom - lepši pol zbog njega zazire od ovog dela grada!

Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama osvanuo je apel da se građani čuvaju manijaka koji presreće žene po Dorćolu, a zasad nije prijavljen nijedan slučaj napada.

Kako su napisali na društvenim mrežama, nepoznati muškarac prati devojke, navodno je jednom prilikom uhodio i ženu sa malim detetom, a korisnici mreža ističu i da skida donji veš pred ženama.

Kako su opisali, reč je o mršavoj osobi, obučenoj u crno, sa crnom bradom i brkovima.

Navodno je jednu ženu pratio do momenta kada se ona okrenula, da bi tada udario u nju prilikom hoda, a potom pobegao.

- Policijska stanica Stari grad nije imala prijave vezane za ovaj slučaj, ali policijski službenici rade intenzivno na utvrđvanju identiteta ove osobe - saopšteno je iz MUP za beogradske medije.

Prijavite nasilje!

Zakonska je obaveza svakoga da prijavi nasilje u porodici nadležnoj instituciji. Ako ste doživeli nasilje, pored policije nasilje možete prijaviti i javnom tužilaštvu, centru za socijalni rad i zdravstvenoj ustanovi. Za dobijanje informacija ili potrebe za emotivnom podrškom, možete pozvati SOS telefon.

Bez obzira na to da li ste prijavu za nasilje podneli jednom ili više puta, institucije su dužne da postupaju po svakoj prijavi.

Nasilje možete prijaviti lično, ako ste Vi doživeli nasilje, a takođe može ga prijaviti i član Vaše porodice, prijatelj, komšija i bilo koje drugo lice. Nasilje se može prijaviti lično, u prostorijama institucije, telefonom, pismeno, putem pošte, kao i putem imejla. Prilikom prijavljivanja, možete se predstaviti ili ostati anonimni - u svakom slučaju prijava će biti razmatrana.

Kako bi dobili efikasnu zaštitu, institucije su Zakonom obavezne da sarađuju kako bi Vam obezbedile da dobijete adekvatnu zaštitu i podršku.

Prema Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, institucije su dužne da o svakom saznanju o nasilju u porodici obaveste nadležnog policijskog službenika i tužilaštvo. Jedino pozivanjem SOS telefona Vaša prijava i iskustvo nasilja ostaju poverljivi i ne prijavljuju se, osim ukoliko to ne želite, kao i u situacijama Vaše životne ugroženosti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading