RADNICI POTEGLI NOŽEVE NA MLADIĆA, HTELI DA GA ISKASAPE! Detalji pokušaja ubistva na Zlatiboru - sve to zbog SVAĐE?!

Autor:

Hronika

29.02.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić koji je teško povređen ubodom noževa van je životne opasnosti.

RADNICI POTEGLI NOŽEVE NA MLADIĆA, HTELI DA GA ISKASAPE! Detalji pokušaja ubistva na Zlatiboru - sve to zbog SVAĐE?!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Užicu.

U noći između srede i četvrtka, oko 2 sata došlo je prvo do verbalnog sukoba i svađe, a potom i do tuče i potezanja noževa na Zlatiboru.  

Prema izvorima bliskim istrazi, sukob je izbio oko 2 sata ujutru u zajedničkom apartmanu gde su boravili radnici koji su radili na jednom od objekata na Zlatiboru. Verbalna rasprava brzo je prerasla u fizički obračun, a potom i u potezanje noževa.

- To je bilo noćas oko dva sata u jednom zajedničkom apartmanu gde boravi više radnika. Prvo je došlo do verbalnog sukoba, pa i tuče, a zatim i potezanja noževa. S.N. (25) i A.P. (33) iz Kragujevca su napali mladića (33) i teško ga povredili noževima, dok su lake povrede naneli dvojici mladića starosti od (34) i (28) godina. Osumnjičenima se stavlja na teret ubistvo u pokušaju, a sa njima je bio i A.M. (27) iz Kragujevca i njemu se na teret stavlja krivično delo učstvovanje u tuči – saznaje Alo! od izvora bliskog istrazi i dodaje da se pretpostavlja da su bili u alkoholisanom stanju, što će se znati nakon dobijenog izveštaja urađenog alko testa.  

Mladić koji je teško povređen ubodom noževa van je životne opasnosti.  

U toku je istraga, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Užicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading