"POČUPAĆU TE AKO ME LAŽEŠ!" Car divljački vikao na trudnu Aleks! Evo što su se posvađali i sada ne pričaju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pred porođaj se nastavlja!

"POČUPAĆU TE AKO ME LAŽEŠ!" Car divljački vikao na trudnu Aleks! Evo što su se posvađali i sada ne pričaju! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Bivša učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić navodno je besna na Filipa Cara, s kom uskoro treba da dobije bebu, a kako nam je izvor blizak paru ispričao, došlo je do velike svađe! Naime, on je insistirao da se Aleksandra javi na video poziv kad je bila kod prijatelja, a kako nije htela, počeo je pijan da besni, pa je to za nju bio veliki stres, nakon čega mu je prekinula vezu i više se nije javljala.

Foto: ATA Images

Filip Car

 

- Aleksandri sada sve prija sem toga da se nervira. Sa Filipom se redovno čuje, ali je stvar u tome što nijedan stres sada nije dobar za nju. Kad su se poslednji put čuli, on je počeo da ludi jer se nije javljala na video poziv. Zvao je da vidi kako je i gde je, rekla je da je u nekom društvu i kad je čuo muški glas odmah je hteo da je vidi. Ona je rekla da nema potrebe i da su to ljudi kojie godinama zna, pa je tad došlo do haosa - priča nam izvor i dalje otkriva koliko je sve ovo pogodilo Aleks:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Filip je bašbio van sebe i čulo se da je pod gasom jer je zavrtao jezikom. Rekao je u jednom trenutku Aleksandri: "Počupaću te ako me lažeš! Ne smeš ovo da mi radiš! Ko zna sa kim si i šta radiš kad nećeš da se javiš na video. Posle kad je video da Aleksandra neće da se javi nastavio je da šalje poruke.  

Inače, kako je naš portal prvi pisao, Filip je već jednom bio u Beogradu da vidi Aleksandru, što planira da uradio uskoro ponovo, kako bi se uverio da trudnoća prolazi kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading