"ALEKSANDRI ĆU POKAZATI DA NISAM NEZREO MUŠKARAC!" Car se poverio drugu, evo šta planira uskoro da pokloni Aleksandri! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car rešio da skroz povrati poverenje!

"ALEKSANDRI ĆU POKAZATI DA NISAM NEZREO MUŠKARAC!" Car se poverio drugu, evo šta planira uskoro da pokloni Aleksandri! (FOTO)

Foto: ATAImages

Bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić, koji će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, često se svađaju zbog hrvatovih neverstava, a kako saznajemo, on je sada ponovo počeo da priča da menja život iz korena! Naime, Car planira uskoro Aleksandri da pokloni ogrlicu od belog zlata, sa ugraviranim njenim nadimkom, a poverio se drugu koji mu je najveća podrška dok čekaju da beba dođe na svet.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Car drugovima priča sve što se dešava oko bebe i situaciju vezanu za Aleksandru. Oni mu pričaju kako sada treba da se ponaša, pa je spremio poklon jer hoće Aleks da ubedi da može da se promeni. U pitanju je ogrlica od belog zlata. Cilj mu je da ona stekne potpuno poverenje u to da će beba moći da ostaje nasamo sa njim, pa priča da se skrasio. Rekao je: "Aleksandri ću da pokažem da nisam nezreo! Ona misli da je ovo samo faza da sam se smirio, pa se plaši da ću krišom da je varam. Poklon koji spremam je samo jedan u nizu, biće ih još mnogo." - otkrio nam je prijatelj bivšeg zadrugara, ali je insistirao da ne objavljujemo ime. 

Podsećamo, trudna Aleksandra Nikolić i njen bivši dečko Filip Car nedavno su objavili snimak na Instagramu koji je izazvao burne reakcije među njihovim fanovima. Na snimku se može videti kako oboje borave u istom stanu, što je izazvalo spekulacije da su se njih dvoje pomirili nakon turbulentnog raskida.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading