FILIP ALEKSANDRI STALNO UPLAĆUJE NOVAC"! Car se na sve načine dodvorava Nikolićki! Hoće da pokaže koliko brine za nju i bebu!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurile su nove informacije o paru!

FILIP ALEKSANDRI STALNO UPLAĆUJE NOVAC"! Car se na sve načine dodvorava Nikolićki! Hoće da pokaže koliko brine za nju i bebu!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car broje sitno do dolaska bebe na svet, a kako smo sada saznali od izvora bliskog paru, hrvat redovno majci svog deteta šalje novac, kako bi pokazao da pazi na nju i da je uzoran otac.

- Car ne može svakodnevno da bude pored Aleksandre, a pogotovo ne sad kad ona odmara i kad je preosetljiva. Stalno joj na račun uplaćuje novac, sad hoće da pokaže da pazi na nju, da će biti uzoran otac i da na sve načine gleda da joj se dodvori - priča nam izvor i dalje otkriva da je Aleksandra čak rekla da ne treba da šalje ništa na račune:

Foto: Instagram.com

Filip Car

 

- Aleksanda je Caru rekla da ima sve i da je sposobna sama da zaradi dovoljno za sebe i dete. Rekla je Caru da slobodno može da dolazi kad god poželi, ali da finansije nisu nikakav problem.

Podsećamo, nedavno su procurile nove informacije koje se tiču Aleksandrine trudnoće. Prema izvoru bliskom Aleksandri, ona planira bi trebala da se porodi za četiri nedelje, gde je vodila trudnoću na privatnoj klinici jednog od načelnika odeljenja te bolnice. Planira prirodan porođaj, a još uvek razmatra da li će odabrati epidural. Takođe, rezervisala je apartman u kom će biti sama kako bi imala privatnost i mogla da se posveti oporavku i svojoj ćerkici.

Aleks će se poroditi za četiri nedelje u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porođaj, i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - ispričao je za "Alo" izvor blizak Aleksandri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading