OD CARA NEMA VAJDE: Aleks PRINUĐENA da radi OVO dva meseca pred porođaj!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićka sa stomakom do zuba morala da zavrne rukave.

OD CARA NEMA VAJDE: Aleks PRINUĐENA da radi OVO dva meseca pred porođaj!

Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić završila je nedavno kurs za nadogradnju kose, a iako je tvrdila da salon planira da otvori tek nakon što se porodi i dete joj malo poraste, ona je navodno već počela da radi.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleksandra Nikolić i Filip Car razdvojeni čekaju dete

Kako navodi Svet, iako joj je do porođaja ostalo svega dva meseca, ona je morala da zavrne rukave i obezbedi sve što je za bebu neophodno, pošto od Filipa Cara nema vajde.

- Drage moje, od sada možete zakazivati nadogradnju prave ruske kose kod mene i moje koleginice koja radi nadogradnju kose više od 20 godina. I same znate koliko sam dugo nosila nadogradnju, apsolutno znam šta svaka žena želi od ekstenzija - napisala je Aleks na Instagramu, te otkrila da će raditi kod koleginice u salonu, a posle porodiljskog planira da i sama postane gazdarica:

- Otvaram salon čim se porodim i kada beba malo poraste. Postajem gazdarica! Ulažem svoj novac u posao, niko mi ne pomaže. U salonu planiram da zaposlim radnike, jer ne mogu sama da radim. Upisala sam kurs i učim da radim nadogradnju kose. Imam završenu frizersku školu, odlučila sam da se usavršavam i radim na sebi. Pronašla sam sebe u frizeraju i to je nešto što me ispunjava.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksadnra Nikolić ušla u treći trimestar trudnoće

Nikolićka je istakla da joj ništa ne pada teško iako je u sedmom mesecu trudnoće:

Ono što znam da će mi doneti dobro nikada mi ne pada teško. Kada se umorim, edukatorka mi dozvoli da sednem, donese mi kafu, vodu i sve što je neophodno da se dobro osećam. U sedmom sam mesecu trudnoće, dobro sam, ali imam mučnine, što znači da će bebac imati kosu. Na edukaciji ostanem po ceo dan i vežbam. Esteta sam. Postoje lutke na kojima radim, a dolaze i mušterije, pa gledam. Počela sam da dovodim i svoje modele, ovih dana planiram da uradim nadogradnju svojoj sestri. Dobro se snalazim i kažu mi da sam izuzetno vešta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading