"SUTRA PUŠTAM SVE DOKAZE IZ TELEFONA" Car odgovorio na šokantne optužbe trudne Aleks Nikolić, najavio RASKRINKAVANJE!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Filip Car odgovorio na šokantne optužbe Aleksandre Nikolić

"SUTRA PUŠTAM SVE DOKAZE IZ TELEFONA" Car odgovorio na šokantne optužbe trudne Aleks Nikolić, najavio RASKRINKAVANJE!

Foto: ST/Nikola Mutić

Filip Car odgovorio je na prozivke upućene direktno njemu od strane bivše partnerke Aleksandre Nikolić, koja mu se obratila putem Instagram storija i tada obavestila javnost da joj nije sve bilo tako sjajno u vezi, te da je od bivšeg pretrepela i fizičko nasilje.

- E ,to sam čekao zato što sam znao da je to u najavi i da se to sprema i to sam čekao zato večeras, nisam mogao da pričam kad sam došao tamo i sav sam bio van sebe. Sva sreća da imam sve u ovom telefonu, tako da to sam čekao i zato ćemo sudski putem da rešavamo stvari, a to što si ti polupala i što ti vrane popile mozak i što bi htela da budeš žrtva preko mene, što si htela  da napraviš sve što si uradila, sutra će biti sve sa mog telefona pušteno pre nego što bude ta emisija na Pinku,  tako da će imati materijala da neće moći da se priča o nekim stvarima - poručio je vidno besan Filip Car.

Nakon obraćanja Filip je očigledno ostao nedorečen pa se obratio i sledećim storije:

- Dotična je bolesna i luda ali transparentno! Neću druge ljude da petljam! Ti večita lažna žrtvo i monstrume me zanimaš i tebe čekam da javno kažeš sve laži koje privatno pričaš ljudima! A sutra će vam biti pre emisije sve plasirano da se razjasne stvari! Nisam više toliko glup pa na vreme snimim i pripremim sve kada nanjušim šta mi se može desiti. Lani sam popušio foru ove godine ne! - napisao je on.

Foto: Instagram/filip_car_capo_ck

Stori Filipa Cara

Da podsetimo Aleksandra je putem Instagram storija optužila Filipa da se plaši da ne izađu u javnost njegove fotografije i video snimci gde se samozadovolja. Takođe, poručila je da dete neće ići kod njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading