BAHATI CAR moli ljude da ga zaprate, pa ih posle VREĐA: Javne bljuvotine isplivale na videlo, OVO NI PAS S MASLOM NE BI PROGUTAO (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se zaigrao, pa psuje i omalovažava fanove, koji ga hlebom hrane!

BAHATI CAR moli ljude da ga zaprate, pa ih posle VREĐA: Javne bljuvotine isplivale na videlo, OVO NI PAS S MASLOM NE BI PROGUTAO (FOTO)

Foto: Instagram.com

Filip Car

Bivši zadrugar Filip Car koji sa pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić čeka dete, očito je mnogo nervozan otakako ga je trudna verenica, po ko zna koji put, ostavila, tvrdeći da ovog puta neće biti pomirenja.

To se posebno ogleda u tome što se raspravlja sa fanovima u privatnim porukama, pa ga nije sramota ni da javno objavi kakve gadosti izgovara ljudima koji mu upućuju dobronamerne kritike da se sabere i pomiri sa ženom sa kojom treba da dobije bebu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić više nije mogla da podnese ponašanje Filipa Cara

Naime, on je čak otkrio da je reč o starijoj gospođi, kojoj je uputio niz psovki i uvreda, a zatim je skrinšut objavio uz dodatne psovke, kojima je zapretio i svima ostalima koji se usude da mu popuju. 

- Se*re mi se više od virtuelnih savetnika i kritičara! Poblajhajte mi ka*u i vi i vaši saveti i kritike! Svoje ste odigrali, zviždite sa tribina u svom dvorištu - poručio je Car u svojoj objavi u Instagram priči.

Foto: Printskrin

Besramna objava Filipa Cara

Tome je prethodila prepiska iz inbuksa koju je takođe pokazao.

- Care, kako misliš da živiš bez svog deteta?! Ti si taj koji je u odnosu sa Aleksandrom mnogo pogrešio. Treba da se dozoveš pameti, 30 godina nije malo. Šta ćeš ako se Aleksandra zaljubi u drugog i ona ode negde u inostranstvo, odnese i dete, nikad je i ne vidiš. Aleksandra je mlada, lepa, dobra, može svašta da se desi. Zato gledaj da se pomiriš, dok nije kasno. Ti si muško, nije ona, potrudi se. Ali iz korena treba da se menjaš, svašta si prošao, navike su ti loše - napisala mu je gospođa koja je očito fan njegove ljubavi sa Nikolićkom što je Cara posebno razbesnelo, pa joj je drsko odbrusio:

- Baba, imaš li ti svog posla, ako ćeš vodit moj posao, imam sutra za tebe posla da se oteliš od šljake: kamion materijala za istovarit... Samo ke*ate drugima, ne znate gde ste šuplji... Gde su tebi deca i unuci? Nećeš mi ti dete nit hraniti, nit odgajati, da bi mogla da mi pametuješ bilo šta! Je*o vas onaj ko vam je instalirao društvene mreže, samo idete i ke*ate ko pokretne kanalizacije.

Republika

Foto: Printskrin

Filip Car skuplja pratioce na društvenoj mreži, pa ih posle vređa

Da paradoks bude veći, pre ove objave, Filip poziva ljude da ga zaprate na TikToku na kome zarađuje od njihovih poseta i giftova koje mu šalju tokom njegovih lajvova. Zbog toga su mnogi zgroženi njegovim postupcima i ponašenjem prema fanovima koji ga maltente izdržavaju, jer je poznato da Car posle zadruge živi uglavnom od svojih aktivnosti na društvenim mrežama. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading