ALEKS SE VRAĆA STAROM ZANATU: Da li je ovo KLJUČNI RAZLOG što joj je pukla veza sa Carem?!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka trudničke dane koristi da organizuje biznis koji će da razvija nakon porodiljskog odsustva.

ALEKS SE VRAĆA STAROM ZANATU: Da li je ovo KLJUČNI RAZLOG što joj je pukla veza sa Carem?!

Foto: ATAImages

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, koja se nedavno po ko zna koji put rastala od Filipa Cara, sa kojim čeka dete, odlučila je da se vrati svom starom zanatu, a mnogi sumnjaju da je upravo to razlog što joj je pukla veza sa Hrvatom.

Naime, ona se trudna pokupila iz Crikvenice i došla u Beograd, gde uveliko mašta i planira da obnovi svoj stari posao - ulepšavanju žena. Tokom trudničkih dana, iskoristila je vreme da isplanira sve kako bi se vratila svojoj struci i poslu nadogradnje kose. 

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikoć ima velike poslovne planove

Odlučna u nameri da se posveti poslu, ona je najavila nove početke i poslovne uspehe.

Kako je otkrila putem objave na svom Instagram nalogu, fokusiraće se na nadogradnju ruske kose. Aleksandra je istakla da je svesna želja svake žene kada je reč o ekstenzijama, te da je spremna da im pruži kvalitetnu uslugu. Iako su radovi u pripremi, ona planira tek nakon porodiljskog odsustva da se potpuno posveti svom biznisu.

I sami znate koliko sam dugo nosila nadogradnju i apsolutno znam šta svaka žena želi od ekstenzija. Dobrodošle - poručila je Nikolićeva putem društvene mreže.

Ovo je sigurno interesantna vest za dame koje prate Aleksandru, jer će imati priliku da iskoriste usluge Nikolićke, koja je već dokazala svoj talenat i veštinu u javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car nije bio za to da se Aleksandra vraća za Beograd

Nakon objave na Instagramu, reakcije njenih pratilaca su bile pozitivne, a mnoge dame su već iskazale interesovanje za njene usluge. Ovo svedoči o tome koliko su njena popularnost i uticaj i dalje prisutni, te će sigurno imati uspeha u svojim novim poslovnim poduhvatima.

Međutim, mnogi misle da je upravo ovo bio jedan od presudnih razloga da se raziđe sa Carom, jer on nije bio za to da ona se ona vraća svom starom zanatu, jer je drugačije zamišljao njihov zajednički život.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

24.01.2024 15:00

Za novac pravac Bujanovac.