ALEKS PREKINULA ĆUTNJU: Oglasila se GOLA nakon pomirenja sa Carem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokazala je kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće!

ALEKS PREKINULA ĆUTNJU: Oglasila se GOLA nakon pomirenja sa Carem! (FOTO)

Foto: ATAImages

Pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, već izvesno vreme uživa u drugom stanju, a nakon što vesti da se pomirila sa ocem svog nerođenog deteta, Filipom Carem, starleta je ponosno pokazala svoj trudnički stomak.

Naime, Nikolićeva je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram otkrila da broji sitno do porođaja, te nagovestila da jedva čeka da se ostvori u ulozi majke i svoju naslednicu uzme u ruke.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak na Instagramu

- Sedam meseci - napisala je obnažena bivša zadrugarka uz emotikon cvetića i srca, a objava je uspela da razneži njene fanove.

Podsećanja radi, nedavni raskid trudne pobednice "Zadruge 6", Aleksandre Nikolić, i bivšeg zadrugara Filipa Cara izazvao je veliku pažnju javnosti. Aleksandra je tada blokirala Filipa, napustila Crikvenicu i vratila se u Beograd. Međutim, nedavno su se pojavile naznake mogućeg pomirenja.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

Aleksandra Nikolić se pomirila sa Filipom Carem

Naime, Aleksandra i Filip su ponovo počeli pratiti jedno drugo na društvenoj mreži Instagram, što je privuklo pažnju njihovih vernih fanova. Ovo praćenje na društvenim mrežama obično se smatra znakom mogućeg ljubavnog pomirenja. Ipak, još uvek nije poznato ko je prvi napravio korak ka pomirenju, niti da li su njih dvoje zaista ponovo u vezi. Mnogi s nestrpljenjem očekuju zvanično saopštenje od njih kako bi saznali da li su se zaista pomirili ili su ovo samo nagađanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Laki

18.01.2024 13:48

Fujjjjjjjjj odvratna je, čak i to kopile koje nosi u toj ružnoj kesi nerođeno medijski exponira... Užas.