ŠOK IZJAVA UČESNICE ELITE: Svi joj se smeju uživo na Pinku, voditelj ZANEMEO OD BLAMA!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da je ovo rekla?!

ŠOK IZJAVA UČESNICE ELITE: Svi joj se smeju uživo na Pinku, voditelj ZANEMEO OD BLAMA!

Foto: printscreen/RTV Pink

U poslednjem izdanju emisije "Amidži šou"m voditelj Ognjen Amidžić je priredio pravu poslasticu za gledaoce. Nakon razgovora sa Markom Janjuševićem Janjušem, u emisiju su stigli brojni gosti među kojima su se našle i poznate rijaliti ličnosti poput Maje Marinković, Milene Kačavende, Žane Omnie, Samira Ramovića, Slađe Lazić i Marka Đedovića.

Međutim, šokantne reakcije publike i gostiju uspela je da izmami Lazićeva, poznatija pod nadimkom Poršelina, koja je izjavila da bi radije bila glupa, nego debela. Njen bizaran odgovor uspeo da je nasmeje sve pristune, dok je voditelj bio poptuno zbunjen.

- Slađo, da li bi više volela da si glupa ili debela? - upitao je Ognjen svoju gošću.

- Da sam glupa definitivno, ja nemam problem nikada sa kilažom - rekla je Slađa kao iz topa, i tako izazvala lavinu smeha u studiju.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Lazić Amidži

Inače, podsećanja radi, Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, priznala je nedavno uživo u programu da bi u novoj godini volela da se ostvari u ulozi majke, i to sa svojim misterioznim partnerom kojeg je upozanala ovog leta.

Ja zapravo nemam odluke, ja sam prepuštena sudbini i Bogu. Ja samo mogu da poželim, što se tiče moje najveće želje jeste to da se ostvarim kao majka. Ja kada izgovorim neku želju meni se to stvarno ostvari, to će biti ove godine ili sledeće. Ljudi misle da mogu mene nečim da povrede, ali ja sam blindirana! Želim da zatrudnim sa mojim partnerom, u kog sam se zaljubila letos. Sve je na mestu... Rodiću mu sina - istakla je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading