STAJLING KAČAVENDE U AMIDŽIJU SVE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Evo kakva je došla u emisiju, da li je realno?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda iznenadila izgledom uživo u emisiji!

STAJLING KAČAVENDE U AMIDŽIJU SVE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Evo kakva je došla u emisiju, da li je realno?! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Milena Kačavenda, napustila je imanje u Šimanovcima kako bi gostovala u emisiji "Amidži šou" na televiziji Pink, međutim, stajling koji je izabrala za ovu priliku podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama.

Naime, Kačavenda se u pomenutoj emisiji pojavila u crnom, uskom kombinezonu koji joj je išao skroz uz telo i obline, crne rukavice, dok je kosu zalizala u punđu. Od nakita imala je ogromne minđuše u obliku leptira, ali i zlatan sat modne marke "Roleks", kao i veliki prsten.

Ona se, inače, pojavila sa cimerom Samirom Ramovićem, s kojim je već izvesno vreme spajaju u "Eliti", međutim, ona nije htela da priča na tu temu.

- Kakva ljubav - nasmejala se Milena u emisiji.

- Može se reći da je simaptišem, ali ljubav nije uzvraćena za sad. Rekao bih svašta nešto u njeno ime, ali neću, ćutaću - istakao je Ramović.

Podsećanja radi, Milena Kačvenda je bivša prijateljica Ane Ćurčić, koja je protiv nje podnela tužbu.

Sa Ivanom Marinkovićem imam 25. januara, treće ročište. Sa Milenom Kačavendom imam u martu suđenje, a sada nakon Nove godine očekujem Slavnića i Đedovića! Za Slavnića samo čekam poziv. Razmišljala sam kako će sve to da izgleda, ali ne silim sebe da mislim o tome. Izgledaće kao što je izgledalo i sa Marinkovićem, kao i sa ostatkom te grupice. Suočavanje sa Milenom takođe jedva čekam, bilo bi lepo da to bude jedno javno suočavanje - otkrila je Ćurčićeva nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading