JANJUŠ OTKLJUČAO TELEFON POKOJNOG BRATA: Šifra koju je iskoristio će vas NAJEŽITI!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš uspeo je da pristupi telefonu svog pokojnog brata uz ove brojeve!

JANJUŠ OTKLJUČAO TELEFON POKOJNOG BRATA: Šifra koju je iskoristio će vas NAJEŽITI!

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram, Shutterstock

Akutelni učesnik rijaliti programa "ZadrugaMarko Janjušević Janjuš vratio se na imanje u Šimanovcima nakon što je krajem prethodne godine izgubio i sahranio rođenog brata Mihaila, koji je oduzeo sebi život vešanjem u iznajmljenom u stanu u Beogradu.

Gostujući u emisiji "Amidži šou", bivši košarkaš je otvorio dušu o pokojnom bratu, te otkrio gledaocima da je uspeo da otključa mobilni telefon svog pokojnog brata, te da je to uspeo da uradi iz prvog puta uz pomoć šifre od koje podilazi jeza.

- Poslao je majci tri srca, poslednje što je poslao je bilo to, postavio je majku na pozadinu i stavio je majkin rođendan kao šifru na telefonu. Pogodio sam šifru odmah iz prve - priznao je Janjuš, trudeći se da ne zaplače pred kamerama.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš o smrti brata u Amidžiju

Podsećanja radi, Janjuš je takođe otkrio koji je po njegovom mišljenju bio motiv samoubistva njegovog brata Mihaila.

Ne postoji problem u ovoj državi Srbiji i Crnoj Gori, u Beogradu, da ga ja ne mogu rešiti! Mislim da je samo u pitanju glava, da je samo prebacio... Nešto mu je kvrcnulo. Bio sam u kontaktu sa njegovim najboljim drugom i drugaricom, nikome nije jasno šta se desilo. Hajde što meni nije bilo jasno, koji nisam bio u kontaktu sa njim, ali majci da nije jasno s kojim je bio u kontaktu svaki dan, drugu, drugarici... Niko nije znao šta je, trebalo je da mi kaže, sve bih rešio - istakao je bivši košarkaš s knedlom u grlu uživo u emisiji, te dodao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Janjuš otkrio razlog samoubistva brata Mihaila

Ne verujem da su u pitanju negativni komentari na društvenim mrežama. Možda se to i dešavalo, ali ne verujem da je to razlog. Reci ako te neko dira, pomogao bih mu. Glava je to...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading