"DAĆU MU ŠANSU, ALI SAM OBAZRIVA!" Evo šta kaže Aleks o zajedničkom životu sa Carem! Drugarici otkrila sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par sve više intrigira javnost uoči dolaska bebe na svet!

"DAĆU MU ŠANSU, ALI SAM OBAZRIVA!" Evo šta kaže Aleks o zajedničkom životu sa Carem! Drugarici otkrila sve! (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bivši učesnici rijalitija Zadruga Filip Car i Aleksandra Nikolić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a kako smo saznali, buduća mama i dalje vaga da li da u svoj život primi hrvata, koji je ranije priznao da je više puta prevario sa drugim devojkama.

Naime, Aleksandra se sada poverila drugarici jer sa Filipom treba da donese konačnu odluku, o čemu je naš portal prvi pisao, pa i dalje nije sigurna da li je on stvarno odlučan u nameri da se promeni.

Foto: ATAImages

Aleksanda Nikolić i Filip Car

 

- Aleksandra je drugarici rekla da hoće Filipu da da šansu. Sad kad je beba na putu normalno je da drugačije gledaju na neke stvari. Ona kao majka hoće najbolje za svoje dete, ali je sad problematrično to što sumnja  da li se Car zaista promenio. Ubeđuje je da će da bude tu za nju i za dete, ali i dalje kao da ne verujem da može da se promeni. Rekla mi je: "Daću mu šansu! Moram! Svakako sam obazriva jer ne želi da prolazim kroz one traume! Ceo svet zna šta mi je priređivao, ono najvećem neprijatelju ne bih poželela" - priča nam izvor i dodaje:

- Sad je samo pitanje vremena kad će da se dogovore oko svega. Aleksandra ima želju da osnuju stabilnu porodicu, a na Caru je sada da pokaže svoju stranu. Na kraju krajeva, uvek mogu da se rastanu i da se dogovore kako će on da viđa dete. 

Podsećamo, naš portal prvi je objavio informaciju o tome da Car uskoro dolazi u Beograd da se sastane tajno sa Aleksandrom. Oni treba da se dogovore o svemu navedenom, a ona ima punu podršku majke, da se izbori za to da dete ima porodicu, što je na kraju krajeva i najvažnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading