UGOVORILI TAJNI SASTANAK! Filip Car hitno dolazi u Beograd zbog deteta! Otkrivamo zašto mora Aleks da POSETI ŠTO PRE!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je prevrtljiv, varao je već nekoliko puta, zbog čega su bili u jezivim svađama i na distanci!

UGOVORILI TAJNI SASTANAK! Filip Car hitno dolazi u Beograd zbog deteta! Otkrivamo zašto mora Aleks da POSETI ŠTO PRE!

Foto: TikTok Printscreen

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car očekuju da uskoro dobiju zajedničko dete, a kako smo saznali, on sada hitno mora da dođe u Beograd kako bi se dogovorili oko priznanja deteta! Naime, kako se redovno svađaju i mire, sada moraju što pre da se dogovore kako će stvari da se odvijaju, nakon što beba dođe na svet.

- Filip bi trebalo za dve nedelje da dođe u Beograd. Sa Aleksandrom je već pričao, mora da dođe da bi se dogovorili o tome kako će se zajedničkim snagama brinuti o detetu, ali to ne mogu da preciziraju dok se ne vide oči u oči. On je prevrtljiv, varao je već nekoliko puta, zbog čega su bili u jezivim svađama i na distanci, pa ona mora dobro da razmisli kako će sa njim da brine o bebi. Ona zna da nekad na Filipa ne može da se osloni, ali ova situacija ne može da čeka. O svemu pričaju, ali još uvek nemaju konkretan plan vezan za to u kakvom će definitivno odnosu da budu kad se rodi beba - priča nam dobro upućen izvor. 

Foto: ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

Pobednica "Zadruge 6", uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a svoje fanove i pratioce na društvenoj mreži Instagram redovno obaveštava o svom stanju.

Nedavno je otkrila i da polako sprema torbu za porodilište. Sa svojim pratiocima je podelila peškire i pidžamu koju je kupila za boravak u bolnici nakon porođaja.

Pripremamo torbu za porodilište polako - napisala je Aleks tada putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Kako su mediji preneli, iako joj je do porođaja ostalo svega dva meseca, ona je morala da zavrne rukave i obezbedi sve što je za bebu neophodno, pošto od Filipa Cara nema vajde.

- Aleks svaku priliku koristi da zarađuje preko društvenih mreža. Zna da na Filipa ne može da se osloni pa preko Instagrama radi reklame i tako šteka novac. Filip se brine, zove da vidi šta radi, ali ona nema ništa od toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading