TRUDNA ALEKS ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Careve afere je uništile, u drugom stanju trpi TEROR zbog Maje i Dalile! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" se hitno oglasila nakon jučerašnjeg haosa!

TRUDNA ALEKS ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Careve afere je uništile, u drugom stanju trpi TEROR zbog Maje i Dalile! (FOTO)

Foto: printscreen/pink

Juče je u javnosti i na društvenim mrežama veliku pažnju privuklo pitanje iz "Elite" koje je dobila Maja Marinković. Kako se već dugo sumnja da ona i Filip Car imaju tajni dogovor zbog čega je ona sama i ne zanimaju je muškarci, Marinkovićeva je dobila pitanje u kojem joj je poručeno da Filip već juri za svojom devojkom Dalilom Dragojević

Maja je bila jasna da je niko ne zanima, nakon čega se hitno oglasio i Car koji je želeo da demantuje da on ima bilo kakve dodirne tačke sa Dalilom. 

Republika

Foto: ATA iMAGES

Maja Marinković, Dalila Dragojević i Filip Car

Taj neko napolju da proganja Dalilu, a ja nemam vezu sa njom. Niti ona mene dira, niti ja nju. Kad ste čuli da je pljujem i da pričam o njoj? Vazduh je. Ne dobijem demant, ne dobijem ništa i ispada da sam se dogovorio sa onom tamo. Svao udara svoju priču, kao da sam joj rekao da bude sama, pa ćemo da se j*bavamo. Ja da sam nemi posmatrač rekao bih da sa Dalilom ja imam kontakt, a sa ovom dogovor. Neka me okače na klipovima u četvrtak - poručio je Filip Car. 

Nakon Filipa danas se oglasila i Aleksandra Nikolić, koju po svemu sudeći fanovi terorišu povodom te tema. Ona je odlučila da se ogradi, a onda i saopštila da je dobila problem sa štitnom žledzom zbog kojeg će dugo morati da pije lekove. 

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

- Zamolila bih ljude koji mene podržavaju da mi ne šalju apsolutno ništa vezano za neke druge osobe iz sveta rijalitija jer me zaista ništa ne zanima. Kao što znate na TikToku više nisam, domaram se od svega. Zbog stresnog života i prevelikog pritiska javnosti nažalost dobila sam hyopothyreosis i terapiju koju ću verovatno jako dugo piti. Tako da me zaista ništa od toga ne interesuje. Isključivo lepe stvari dolaze u obzir i svoje zdravlje stavite na prvo mesto - napisala je Aleksandra putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: instagram.com

Oglašavanje Aleks Nikolić na društvenoj mreži

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara ana

09.02.2024 18:33

Nadam se da Bog sve vidi i da ce se Majaķiti sva ova najgora ponasanja i maltretiranja, vratiti.

Maki

09.02.2024 20:02

@Tamara ana - seljanko a šta joj radi maja sada , pa ona je u Eliti ... Svako ko naziva Maju tim pogrdnim imenom je jako Bolesna osoba ... Od Aljekskiturine nema goreg zla i lošije osobe , ona je odron i po karakteru i harizmi Makici nije ni do gležnja ... Kad smo kod Boga , upravo sad Aljekskita ispašta svoje grehove iz prošlosti koja je crna i puna razvrata ...

miranda

09.02.2024 18:58

boze ovi ne znaju vise kako da privuku paznju... pa ako oces mir ne javljas se na svaki komentar i ne kacis se na savakog. vide da ih niko ne primecuje pa aj da se nakacimo na Dalilu da nas ima po mediima.