HITNA REAKCIJA FILIPA CARA: Nakon optužbi da PROGANJA Dalilu i ima TAJNI DOGOVOR sa Majom brzo se OGLASIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon spekulacija da ima dogovor sa Majom Marinković brzo se oglasio!

HITNA REAKCIJA FILIPA CARA: Nakon optužbi da PROGANJA Dalilu i ima TAJNI DOGOVOR sa Majom brzo se OGLASIO! (VIDEO)

Foto: ATA iMAGES

Danas je u rijalitiju "Elita" stiglo pitanje za Maju Marinković, u kojem je neko od njene podrške želeo da joj poruči da nema potrebe da se kroz razgovore pravda Filipu Caru jer on napolju već trči za bivšom devojkom Dalilom Dragojević

Maja je pokušala da dokaže da ona ne polaže račune bivšem partneru i da je slobodna devojka, ali to nije umanjilo spekulacije na društvenim mrežama da ona i Car imaju dogovor da će nastaviti da se viđaju, ako bude bila sama do kraja svog učešća u rijalitiju. 

Republika

Foto: Pink

Maja Marinković i Filip Car

Tim povodom oglasio se i Filip Car putem lajv prenosa na društvenoj mreži TikTok i objasnio da sa Dalilom nema ništa, kao da ni dogor sa Majom nije tačna teorija, koju su fanovi plasirali na društvenim mrežama. 

- Taj neko napolju da proganja Dalilu, a ja nemam vezu sa njom. Niti ona mene dira, niti ja nju. Kad ste čuli da je pljujem i da pričam o njoj? Vazduh je. Ne dobijem demant, ne dobijem ništa i ispada da sam se dogovorio sa onom tamo. Svao udara svoju priču, kao da sam joj rekao da bude sama, pa ćemo da se j*bavamo. Ja da sam nemi posmatrač rekao bih da sa Dalilom ja imam kontakt, a sa ovom dogovor. Neka me okače na klipovima u četvrtak - poručio je Filip Car. 

 

 

Poznato je da Maja otvoreno govori o svojim osećanjima prema Filipu, koja joj po njegovoj priči nisu uzvraćena, ali izgleda da ona ne gubi nadu da će njih dvoje jednog dana biti zajedno, pogotovo otkako se proširila vest da on i trudna Aleksandra Nikolić više nisu zajedno. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading