VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA MAJI INFORMACIJE O CARU: Muk u Beloj kući, procurila istina o Dalili!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u programu uživo!

VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA MAJI INFORMACIJE O CARU: Muk u Beloj kući, procurila istina o Dalili!

Foto: ATA Images

Maja Marinović dobila je pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" o svom bivšeg dečku Filipu Caru. Pošto je publika stekla utisak da mu se Maja pravda i izbegava muškarce, dobila je pitanje, a ona je objasnila da je ne zanima šta on radi, čak i nakon što je dobila pitanje da juri Dalilu Dragojević nakon svega. 

- Zašto imaš potrebu da se pravdaš napolju nekome ko već juri Dalilu? - glasilo je pitanje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković u emisjji "Pitanja gledalaca"

- Ja radims tvari kako osećam. Meni ako se nešto okrene u glavi, a to je jako teško... Prošle godine me je moj sopstveni inat unazadio i taj inat mi je izašao na nos i isterala sam ga sama sebi. Naučila sam kroz greške da je najbitnije kako se ja osećam. Meni nijedna osoba ne znači ništa. Ima ljudi koji su mi dragi, neke nikad neću videti. Ja ovde sedim šest godina, a oni se samo menjaju. Ja se ne pravdam, ja sam slobodna devojka. Meni da su se probudile simpatije ja bih to rekla, nemam muža i dečka da bih morala da vodim računa. Ja to ne osećam i ne moram da imam nekog, ja sam zadovoljna svojim učešćem. Ko će koga da juri i šta će da radi, imaju pravo. Najbitnije mi je da budem u glavi dobro, a znam da da jeste kad sam sama - govorila je Maja, a onda dobila još jedno pitanje, u kojom joj je otkriveno da je reper Dragomir Despić Desingerica okačio na storij. 

- Hipotetički, da te je Desingerica okačio na stori šta bi mu poručila? - glasilo je pitanje. 

- Pozdravila bih ga, on je super momak. Stvari koje su se letos pisale su gluposti, u korektnom smo odnosu i o njemu sve najlepše. On je napravio bum svojom pojavom i o njemu zaista samo reči hvale i pozdravi za njega. Je l' to pozitivno? Ja ću da shvatim da jeste - poručila je Marinkovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Desingerica

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

08.02.2024 19:21

Kako produkcija pravi fejk pitanja, i priča. Jadno i providno. 🤮🤮