POZNATE SUDIJE ZA ZVEZDIN MEČ U MINHENU: Evroliga donela odluku! Evo ko će deliti pravdu

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju Bajernu u 27. kolu Evrolige.

POZNATE SUDIJE ZA ZVEZDIN MEČ U MINHENU: Evroliga donela odluku! Evo ko će deliti pravdu

Foto: Starsport

U petak od 20.30 časova, ljubitelji košarke imaće priliku da uživaju u meču između Crvene zvezde i Bajerna iz Minhena, u okviru 27. kola Evrolige. Kao i obično, dan pre utakmice, čelnici takmičenja su odredili sudijsku trojku koja će biti zadužena za deljenje pravde na terenu. Ovoga puta, na čelu sudijske trojke biće iskusni arbitar Migel Anhel Perez iz Španije, dok će mu u pomaganju biti Joanis Fufis iz Grčke i Robert Viklicki iz Češke Republike.

Migel Anhel Perez iz Španije ističe se kao jedan od najiskusnijih arbitara u Evroligi, sa velikim brojem utakmica iza sebe. Njegovo prisustvo na terenu uvek znači sigurnost i profesionalnost, a njegova odlučnost da primeni pravila igre čini ga cenjenim među igračima i navijačima širom Evrope.

Sa druge strane, Joanis Fufis iz Grčke takođe ima bogato iskustvo i njegovo prisustvo na terenu uvek garantuje fer i pošteno suđenje. Robert Viklicki, arbitar iz Češke Republike, možda je najmanje poznato ime u ovoj sudijskoj trojci, ali njegovo prisustvo dodatno doprinosi kvalitetu suđenja na utakmici.


Crvena zvezda, sa skorom 10-16, ulazi u ovaj meč sa jasnim ciljem - pobeda je jedini rezultat koji će ih održati u konkurenciji za Top 10 fazu. Nakon nekoliko izazovnih utakmica, tim iz Beograda će dati sve od sebe da ostvari pozitivan rezultat i zadrži nade za dalje takmičenje.

Uz iskusnu sudijsku trojku na terenu, očekuje se da će akteri na parketu biti u prvom planu i da sudijske odluke ne bude nešto o čemu će se naknadno pričati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading