GUŠILA SE U SUZAMA PRED IZLAZAK NA SCENU! Konstrakti su tada javili da joj je suprug bolestan! OVO su svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se prisetila haosa!

GUŠILA SE U SUZAMA PRED IZLAZAK NA SCENU! Konstrakti su tada javili da joj je suprug bolestan! OVO su svi detalji! (FOTO)

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta

Pevačica Ana Đurić Konstrakta imala je neprijatnu situaciju kada su joj javili da joj se suprug razboleo tik pre nego što je izašla na scenu da nastupi. Sve se dešavalo prošle godine kada je trebalo da nastupi na Pesmi za Evroviziju. 

- Bilo je malo nezgodno postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao. Ušli smo na “Pesmu za Evroviziju” sa namerom da se pesma čuje, a onda smo pobedili. Suprug je bio bolestan, ali smo pretekli - priča pevačica u emisiji kod Mire Adanje Polak, kojoj je rukovodstvo RTS-a odmah prišlo da interveniše jer su primetili da je muzičarka uplakana.

Inače, pre izvesnog vremena ona je pričala o tome kako joj se život promenio posle celog iskustva kroz koje je prošla, a koje je vezano za njenu karijeru. 

- Nisam neka pevačica i toga sam svesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude verodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim. Na Evroviziji se pojavljuju ozbiljni muzičari, koji imaju izrazit vokalni talenat, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično kao i ja, trudim se da se ne poredim sa drugima, neprijatno mi je - rekla je ona i dodala:

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ana Đurić Konstrakta

 

- Ljudi su me doživeli previše ozbiljno, kao da sve znam. Ne vidim sebe takvu. Kućni sam miš, porodična žena i to je to. Nije mi poremetilo privatnost, tu ne može da prodre niko, osim kada ga ja ne pustim. Promenila se dinamika života otkad sam popularnija. 

Ana je priznala i da je život za nju bio mnogo drugačiji pre nego što je postala naširoko poznata.

- Pre Evrovizije sam dosta vremena provodila u kući i nisam ni radila, nego sam bila posvećena deci i pisala sam pesme. Imala sam tu privilegiju da mogu da zapnem i da me nema kada hoću. Onda sam ušla u biznis i to zahteva neki celodnevni angažman. Postala sam zaposlena žena, a porodica stoji. Bilo je potrebno da se u kući reorganizujemo jer mene nema da budem kod kuće i radim sve oko dece - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading