POZNATA PEVAČICA OZBILJNO BOLESNA! Odložila deset koncerata zakazanih za mart!

Autor:

Zabava

29.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica ide na pauzu, lekar joj zabranio da peva!

POZNATA PEVAČICA OZBILJNO BOLESNA! Odložila deset koncerata zakazanih za mart!

Foto: shutterstock

Adel

Britanska pevačica Adel, vlasnica jednog od najraskošnijih glasova današnjice, u naredom periodu pauziraće sa nastupima. Bolest je uzela maha i lekar joj je zabranio da peva zbog čega je morala da otkaže sve koncerte u Las Vegasu tokom marta.

Za sada je svih 10 nastupa odloženo, a pevačica će u narednom periodu objaviti kada će se vratiti na scenu i zapevati uživo pred publikom.

Nažalost, moram da se opustim i pauziram sa nastupima u Vegasu - navela je Adel u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Pevačica je dodala da ima zdravstvenih problema.

Bila sam bolesna pre i tokom cele pauze. Nisam dobila priliku da ozdravim pre nastavka nastupa i sada sam ponovno bolesna, što nažalost utiče na moj glas - objasnila je Adel.

Lekar joj je rekao da bi trebalo da odloži koncerte, što je ona i učinila. 

- Volim vas, ludo ćete mi nedostajati i žao mi je zbog neprijatnosti - rekla je Adele, a ova objava pokrenula je lavinu komentara u kojima joj fanovi pružaju podršku.

Republika

Foto: youtube.com/Adele

 

Mada će publika u Vegasu ostati uskraćena za dobru svirku, instagram pratioci slavne Adel saglasni su da pevačica zaslužuje odmor.

- "Nakon 80 koncerata zaslužuješ odmor", "Odmori svoje telo i glasne žice", "Ozdravi", "Taj anđeoski glas mora da ozdravi, brini se o sebi" - samo su neki od komentara.

Inače, britanska pevačica je najavila da će u okviru svoje turneje na leto održati koncert u Minhenu, u Nemačkoj, što će biti njena prva turneja i prvi nastup na evropskom kontinentu posle 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading