VRUĆE I DIVLJE: Hajdi Klum progovorila o INTIMI, pa otkrila BEZOBRAZNE detalje iz SPAVAĆE SOBE: "Obožavam IGRAČKE ZA ODRASLE"!

Autor:

Zabava

05.02.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka je od 2019. godine u braku sa 16 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulicem.

VRUĆE I DIVLJE: Hajdi Klum progovorila o INTIMI, pa otkrila BEZOBRAZNE detalje iz SPAVAĆE SOBE: "Obožavam IGRAČKE ZA ODRASLE"!

Foto: Tanjug/AP

Hajdi Klum

Hajdi Klum, jedna od najseksepilnijih žena na javnoj sceni, otkrila je najintimnije detalje iz života. Tokom jednog gostovanja ona je bez dlake na jeziku pričala o "beskrajnom, vrućem, divljem" seksualnom životu sa 16 godina mlađem suprugom Tomom Kaulicem.

Manekenka je otkrila da sa suprugom provodi sate u spavaćoj sobi, a izjava da se uzbudi za tren oka, i to samo pri pogledu na svog supruga, zaprepastila je mnoge.

Na pitanje kojom ocenom od 1 do 10 bi opisala svoj seksualni život, Hajdi je rekla da bi jedinica bila isuviše pristojna za njih, a da bi desetka značila poprilično eksperimentisanje. Zato je njen odgovor bio visoka devetka! 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kako je ispričala, ona i Kaulic koriste igračke tokom odnosa, a da je njoj omiljeni vibrator.

- Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, pa pitanje koliko je muškarac izdržljiv jer muškarci su obično ti koji ne mogu tako dugo. Ili se radi o dosta krvi koju treba ispumpati na određeno mesto, pa imam osećaj da neki to ne mogu. Dakle, ključno je da nemaju tu prvu reakciju kako bi moglo da traje duže. Ali mnogi muškarci to ne mogu. Moj muž može - rekla je ona zadovoljno.

U poslednjoj epizodi podcasta "Call Her Daddy", legendarna nemačka manekenka Hajdi Klum otkrila je da je njena ćerka Leni slučajno otvorila njen ormar sa "igračkama za odrasle".

Upitala sam mamu šta su te stvari, mislila sam da je određeni predmet zapravo mikrofon - rekla je manekenkina ćerka Leni.

Podsetimo, Hajdi je u braku s Tomom Kaulicom od 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading